7 sieraden die iedere vrouw in haar kast moet hebben

Als het gaat om sieraden is het slim om je te focussen op de essentials. Want ook al is het heel verleidelijk om die goedkope oorbellen uit de sale te kopen, na een paar keer dragen zijn ze al verkleurd. Of je draagt ze helemaal niet en vraagt je af wat er in je hoofd omging toen je ermee naar de kassa liep. De truc is om een balans te vinden tussen basics én statement sieraden in je collectie, zodat je op elke gelegenheid voorbereid bent. We vertellen je wat de sieraden essentials zijn waarin je het best kunt investeren.

Oorknopjes

Oorknopjes zijn een echte must-have voor iedere vrouw met gaatjes in haar oren. Ze geven een subtiele touch aan je outfit en je kunt ze elke dag dragen. We zouden aanraden om in ieder geval drie paar mooie oorknopjes in huis te hebben want op een mysterieuze manier wil er nog wel eens een verdwijnen. Snik..

Statement oorbellen

Voor een bijzondere gelegenheid of wanneer je outfit wel iets extra’s kan gebruiken, is een paar statement oorbellen perfect. Houd het aantal wel beperkt, vooral als je van jezelf weet dat je toch vooral knopjes in je oren draagt.

Lange ketting

Als je een basic sweater of een simpel shirtje draagt, geeft een subtiele, lange ketting je outfit een upgrade. En je kunt hem heel mooi combineren met andere kettingen.

Statement ketting

Iedereen heeft een statement ketting nodig. En hierbij is alles mogelijk: kleur, parels, diamanten, hangers. Echt alles. (Hier vind je de mooiste statementoorbellen onder de 20 euro).

Korte ketting

Een kort, subtiel kettinkje kan niet missen in je sieradencollectie. Je kunt hem dagelijks en met elke outfit dragen daar kan je nooit mee de mist in gaan.

Minimalistische ring

Wij zijn in love met minimalistische ringen. Alleen of gecombineerd met andere ringen, het staat altijd mooi.

Horloge

Een horloge kan écht niet missen in het rijtje van essentials. Een horloge is een tijdloos accessoire en is naast heel fashionable ook nog eens handig.. (Hier vind je de allermooiste horloges van dit moment).

 

Bescherm je sieraden tegen deze drie dingen:
> Deze drie dingen verpesten je sieraden

Zijn je sieraden verkleurd? Zo worden ze weer als nieuw:
> Zo worden je fake sieraden weer als nieuw

Dit item wil je ook aanschaffen:
> Dit item wil je aan je dagelijkse accessoirecollectie toevoegen

PHOTO CREDITS ANNA + NINA