Zo draag jij de nieuwe sieradentrend

Oorbellen, je hebt ze in alle soorten en maten. Misschien heb je de afgelopen tijd wel gezien dat het niet meer nodig is om twee (of meer) dezelfde oorbellen te dragen. Maar hoe kan je deze mismatched earring trend rocken?

Je hebt twee compleet verschillende oorbellen in. We zagen het op de catwalk en ook celebs zijn met deze trend gespot. Maar hoe zorg je er nou voor dat het er fashionable uitziet en niet alsof je per ongeluk twee verschillende oorbellen in hebt gedaan? Nou, wij hebben een aantal tips voor je.

Thema

Zorg ervoor dat beide oorbellen hetzelfde thema hebben. Ze moeten niet exact hetzelfde zijn, maar als ze hetzelfde thema delen, dan vullen ze elkaar aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een maan en ster.

Kleur

Ook de kleur speelt een grote rol. Je oorbellen kunnen verschillend zijn, zo lang de kleur maar hetzelfde is. Dit zorgt ervoor dat de oorbellen wel bij elkaar passen.

Materiaal

Je kan er ook voor kiezen dat de oorbellen van hetzelfde materiaal zijn gemaakt. Verschil in het materiaal kan wel, maar zorg dan dat het thema of ontwerp hetzelfde is. Op deze manier zorg je voor eenheid.

Één oorbel

Wat je ook nog kan doen, is een enkele kant van een paar oorbellen die je al hebt dragen. Is het een grote statement oorbel? Combineer deze dan met een stud in het andere oor om een trendy look te creëren.

 

Nog op zoek naar statement oorbellen? Vind ze hier:
Deze statement oorbellen wil je NU scoren

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK