5x summer key-items die altijd goed zijn

We laten je dagelijks dé allerleukste items zien, maar er zijn natuurlijk een paar key-items die je deze zomer zéker moet hebben! Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Met natuurlijk een leuke shopping erbij, zodat je ze direct kunt shoppen.

5x summer key-items die je moet hebben

Denim short

We kunnen niet zonder denim shorts dit seizoen! Je kunt ’m heel casual combineren met een paar sneakers of elegante sandals… Het ideale item om je legs te showen (bekijk ook eens deze knappe varianten van de Levi’s shorts).

Espadrilles

Naast een paar luchtige sandalen zijn espadrilles ook het ideale luchtige schoeisel (je kunt er niet omheen). Ze zijn onwijs comfortabel en ze lopen als pantoffels! (Bekijk ook eens deze leuke eye-catcher espadrilles).

Bomber

De bombertrend raast nog even door. Een bomber geeft je summer look namelijk binnen no-time een hele stoere finishing touch. 

Summer dress

Wie kan er nou zonder een soepelvallende spring dress? Je schiet er zo in, suncream on, slippers aan, and let’s go! Ga voor een variant met lace, streepjes of een andere vrolijke print (zoals de safari print).

Tropical print

Ja, over prints gesproken.. Dit seizoen stikt het van de prints: tropical prints (en dit zijn de leukste items met tropical print), streepjes, leopard.. Noem het maar op!

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”746126″]

 

Source: Gary Pepper

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »