6 betaalbare lippenstiften met goede reviews

Een lippenstift van Chanel is natuurlijk geweldig om te hebben, maar veel goedkope lippenstiften zijn bijna net zo goed als de dure varianten. Alleen niet alle lippenstiften! Daarom hebben wij 9 betaalbare lippenstiften voor jou met goede reviews.

Maybelline Color Sensational Lipstick

Deze lippenstiften van Maybelline hebben meer dan 600 positieve reviews. Daarnaast heeft deze lijn heel veel soorten en kleuren om uit te kiezen en de prijs verschilt tussen €8,39 en €12,49. Zeker een aanrader dus!

Nyx Cosmetics Matte Lipstick

Ook over deze lippenstiften van Nyx zijn veel mensen erg enthousiast. Deze matte lippenstift is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost €8,35!

Revlon Super Lustrous Lipstick

Deze populaire lippenstift heeft bijna 1000 positieve reviews! Veel mensen vinden dat deze lippenstift goed te zien is op de lippen en dat hij lang blijft zitten. Ook deze lippenstick lijn heeft verschillende kleuren en kost €13,68

Essence Longlasting Lipstick

Dit is misschien wel de goedkoopste lippenstift die echt goed is. Deze lippenstick kost maar €2,39! Deze lippenstift blijft lang zitten en is gewoon te koop bij een drogisterij.

E.L.F hydraterende lippenstift

Voor maar €5,- kun je een mooie lippenstift van E.L.F kopen! Deze lippenstift lijn heeft prachtige kleuren en is ook net zo goed als een dure variant.

Wet ’n Wild MegaLast Lipstick

Ook deze lippenstiften zijn van top kwaliteit. Hij is maar €4,95 en blijft ook lang zitten! De Wet ’n Wild Megalast Lipstick is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Keuze genoeg!

Wil je meer lezen over lippenstiften?
>Zo blijft je lippenstift beter zitten!
>Deze kleur lippenstift past het beste bij jouw huid
>Zo voorkom je lippenstift op je tanden