6 kleuren die je als blondine het beste kan dragen

Wintertype, herfsttype, soms weet je het gewoon even niet meer. Maar wist je dat je aan je haarkleur kan zien welke keuren jou het beste staan? Als blondine kan jij best wel veel kleuren goed hebben, maar er zijn een paar kleuren die jouw echt als geen ander SUPER staan. Ze laten je gouden lokken nog mooier uitkomen en je ziet er nog knapper uit in deze kleuren. Als blondine staan deze kleuren jou het beste!

1. Metallics

Metallic items staan supergoed bij blonde vrouwen. Metallic items geven je outfit een funky twist. Je kunt ze eindeloos combineren. Ga je voor een rock ‘n roll look? Dan past metallic daar goed bij. Metallics brighten up your day. 

2. Gebroken wit

Wit, crème en gebroken wit items staan je heel errug goed. En weet je wat nóg mooier is dan just one wit item? Een volledig witte look! Compleet witte outfits staan nooit mis. Het is erg classy en chic. Hoe je zorgt dat deze look niet saai wordt? Daar helpen wij je een handje bij, wij hebben namelijk maar liefst tien full white looks voor jou geselecteerd.

3. Blauw

Een blauwe kleur staat erg stijlvol en heel mooi bij blond haar. Alle kleurtinten blauw staan jou goed. Donkerblauw, marineblauw, babyblauw…Jij komt overal mee weg! En laat het nou net zo zijn dat lichtblauw helemaal hot wordt het aankomende modeseizoen. Maar ook van een felblauwe kleur als kobalt lijk je een tintje bruiner dan je eigelijk bent.

4. Pastel roze

Kies dus liever voor babyroze en niet voor zuur stok variant. De associatie die we hebben met pastelkleuren zijn vaak meisjesachtig en tuttig. Dat hoeft gelukkig helemaal niet! Door pastelkleurige items te combineren met andere stoere items maak je je look compleet anders en wordt het erg draagbaar.

5. Vijftig tinten grijs

Grijs staat jou hartstikke goed! Grijs is een knappe basiskleur, net zoals onze lieftallige zwart en wit, en valt daarom met vrijwel iedere kleur te combineren. Daarnaast is grijs ook prachtig in een all grey look. Het is dan wel belangrijk dat je rekening houdt met verschillende materialen en speelt met tinten grijs.

6. Red, red wine

Rood is een van onze favoriete kleuren. Daarom zijn wij er ook heilig van overtuigd dat iedereen rood kan dragen en al helemaal als je blond haar hebt. Als je een rood item aan hebt kan je de rest van je outfit namelijk lekker basic houden. Kies wel voor een felle kleur rood.

Welke kleuren draag jij het liefst als blondine? Laat het ons weten!

 

En je hoeft er niet voor naar de kapper!
Op deze manier maak je je blonde haar iets lichter

Wij hebben het namelijk voor je getest.
>Dit is de zilvershampoo die ECHT werkt

En omgekeerd natuurlijk!
Waarom elke brunette een blondine nodig heeft

PHOTO CREDITS: VIVIAN HOORN