Zo regel jij die date vanavond!

Ga je vanavond lekker een avondje uit met je vriendinnen? Wil jij ook eens een keer de aandacht van een lekker hapje? Iedereen houdt van aandacht toch? Als jij je favoriete club instapt is je uiterlijk natuurlijk de eerste indruk. Dus een goede indruk achterlaten is van levensbelang als je eindelijk een keer een date wil met die knappe man. Dat je persoonlijkheid wel goed zit, dat weet je zelf ook wel, maar hoe krijg je nou all eyes on you als je de club binnenstapt? Hello beautiful clothing! Hiermee vertellen we je vast niks nieuws, maar wanneer jij deze items draagt vanavond, zullen zeker alle ogen op jou gericht zijn (en vooral die van hem!). Bekijk en lees hieronder de items die jouw avond much better maken dan al die andere stapavondjes!

Graphic tee
Een interessant grafisch t-shirt is een goede conversatie starter! En dat is natuurlijk het begin… Dan kun je hem vervolgens uitgebreid vertellen over die nieuwe limited edition Minion sok die je onlangs aan je sokkencollectie toevoegde. Wedden dat je zo indruk maakt?

Interesting back
Let them see your beautiful back. En dan bedoelen we dus niet je bijzettafeltje hé? Ga voor een mooie top met een interessante achterkant. Zie je er ook nog stunning uit van de achterkant terwijl je een gin tonic bestelt.

Statement shoes
Heel belangrijk: een goed paar schoenen is een must. Wanneer jij een stel statement heels draagt of opvallende boots, gaat het je zeker lukken vanavond! Daarnaast is het de perfecte gelegenheid om een stukje acrobatiek te laten zien op met moment dat je even niet meer zo stevig op je voeten staat!

Gewaagde kleuren
Wanneer je opvallende en gewaagde kleuren draagt tijdens je night out zullen ze je zeker een stuk beter onthouden dan een basic kleurige dress. Speltip 1: zorg er daarom altijd voor dat je vriendinnen zo basic mogelijk gekleed achter jou de deur uitlopen.

Wist je trouwens dat mannen deze kapsels het meest sexy vinden? Heel veel succes, girls en geniet van je avondje!

Source: Bloglovin