6 plekken die je altijd vergeet in te smeren

Zodra de zon begint te schijnen, willen we maar een ding: een lekker kleurtje. Weg met die melkflessen! We weten allemaal in dat goed insmeren een must is, maar toch zijn er plekken die je ALTIJD vergeet in te smeren. En dat kan er best raar uit komen te zien, die schilfers op je neus…

Oorschelp
Je denkt er echt niet aan, maar het zonnetje kan je met gemak rode oortjes opleveren. Gebruik een spray in plaats van een vette crème en jij kan met een gerust hart op je zij slapen vanavond.

Lippen
Voor je lippen hebben ze tegenwoordig hele fijne lipsticks ontworpen met SPF. Met een stickje ieder uur smeren en je lippen verbranden zeker niet.

Oogleden
Misschien ietwat onhandig als je iemand bent die vaak met make-up op zont, maar belangrijk is het wel. Ook wanneer je een zonnebril op hebt kun je het niet helemaal voorkomen. Gewoon lekker smeren dus!

Tenen
…en voeten! Als je dan toch al bezig bent met het insmeren van je scheenbenen kun je net zo makkelijk even je voeten en tenen ook mee nemen. Zou zonde zijn als je benen een fijne tan hebben, en je voeten eruit zien als een kreeft… Daarnaast kan het ook behoorlijk pijn doen met die strappy sandals.

Neus
En dan vooral het puntje van je neus niet vergeten! Je wilt er niet de hele vakantie bij lopen als een clown.

Oksels
Al ben je altijd iemand die met haar armen langs het lichaam zont, is het toch handig je oksels ook even mee te nemen. Zo weet je zeker dat ook dit plekje na een dag in de zon niet rood uitslaat.