6 ways to wear dungarees!

Dungarees zijn dé trend! We zien menig blogger ermee lopen en ook wij zijn helemaal fan. Je hebt ze in allerlei verschillende soorten en maten. Lange flared dungarees, white dungarees, maar ook korte dungarees for summer! En dan kun je ze natuurlijk op de standaardmanier combineren, met een gestreepte top of sweater.. Dit vinden wij overigens heel leuk maar om net even die bijzondere draai aan je dungarees look te geven hebben wij een paar tips en inspiratiebeelden voor je verzameld. En natuurlijk een shopping met knappe dungarees! (voor als je er nog niet genoeg hebt).

6 ways to wear dungarees

 

Probeer je tuinbroek eens met een denim blouse. Want denim on denim is ook niet meer te missen! (en lees hier de do’s en don’ts van denim on denim).

Ben je helemaal fan van de populaire crop top maar show je liever je buik niet zo? Dan zijn dungarees de ideale oplossing! Hij bedekt je buik maar je ziet toch nog een beetje skin voor een sexy touch aan de look.

 

Weet je niet zo goed hoe je je witte dungarees moet combineren? Probeer het eens te dragen met items in dezelfde kleurtinten. Ga bijvoorbeeld voor aardetinten zoals de blogger hierboven. (of ga voor een all white look zoals deze).

Ja, dungarees kunnen ook heel chique zijn! Met deze donkere flared dungarees, een zwarte top en een klassieke blazer zie jij er helemaal classy uit..

 

Wil je dungarees dragen op een avondje uit? Combineer ‘m dan met een paar killer heels (zoals deze beauties) en een blazer and you are ready to go!

Of ga voor deze hele gewaagde look zonder iets eronder! Vind je dit toch een beetje too much (begrijpelijk)? Draag er dan een topje met spaghettibandjes onder.

Shop hier de leukste dungarees:

[show_shopthepost_widget id=”759256″]