7 redenen waarom je wel Halloween wil vieren

De 31ste is het zo ver! In Amerika wordt het feest altijd uitgebreid gevierd, maar wij vinden dat Halloween ook in Nederland meer fans mag hebben! Met de volgende redenen ben je vast ook overtuigd:

1. Verkleden

Hoe leuk is het om weer onbeschaamd te gaan verkleden. Het is toch wel even geleden dat jij de verkleeddoos tevoorschijn hebt gehaald. Bovendien, niets is leuker dan je, samen met je vriendinnen, klaar te maken voor een feestje. En al helemaal als je je mag verkleden. Wij hebben een aantal looks voor je klaargezet: bekijk hier de leukste fashion proof inspiratie!

2. Matching outfits

Normaal gesproken bel je je vriendinnen op om te vermijden dat jullie hetzelfde aantrekken. Nu mag dat! Met Halloween is het juist leuk om samen als iets verkleed te gaan. Of ga met je vriend matching outfits scoren, hoe leuk is dat? Definitely couple goals. 

3. Excuus om te shoppen

Er zijn altijd wel redenen om te shoppen, toch? Een te gekke outfit voor je Halloween feest is daar één van. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om je leuk te kleden. Het liefst zouden we gewoon meerdere dagen gaan, zodat we verschillende outfits kunnen uitproberen en shoppen. Ga voor ultra griezelig met enge make-up en een spannende outfit of ga juist als schattig schoolmeisje (met extra griezelige make-up is dit een klassieker).

4. Dit weekend kan je het al gaan vieren

Je zou het misschien niet denken als je Halloween nog niet eerder hebt gevierd, maar door heel Nederland worden er verschillende Halloween feesten georganiseerd. In veel verschillende steden kan je nú al naar feesten met een griezelig randje.

5. Je kan ook uitpakken met make-up

Niet alleen je outfit mag shinen, ook qua make-up is Halloween dé dag om uit te pakken. Laat je creativiteit naar buiten komen. Ga voor een doodshoofd make-up look of schmink bloed op je gezicht als je voor een zombie of vampier look wil gaan. Maak je look af met enge kleur lenzen. Houd je het liever simpel? Deze Halloween make-up looks maak je met alleen eye-liner.

6. Alvast een voorproefje op vijf dagen carnaval

Je kan nu al lekker in de stemming komen met het verkleden. En hé, je outfit van Halloween kan je eigenlijk ook gewoon weer tijdens carnaval dragen. Scheelt weer geld, yay! Andersom kan dit natuurlijk ook als je echt geld wil besparen.

7. Altijd een reden om een feestje te vieren, toch?

Eigenlijk zou je geen enkele feestdag moeten overslaan, dus Halloween ook niet. Ben je nog nooit eerder geweest? Nog een extra reden om het mee te maken. En als je wel bent geweest heb je nog lang niet ieder Halloween feestje meegemaakt (zie reden 4) dus go go go!

 

Bekijk ook deze fashion inspiratie:
> Styled by Manon – Zo zie jij er effortless chic uit
Styled by Manon – How to wear Faux Fur deze herfst
3 outfit formules voor je oversized trui

 

PHOTO CREDITS: LITTLE MIX