7 trends die je nu al kunt kopen ook al is het nog geen sale

De sale is nog niet begonnen, maar je kunt nu wel al de leukste trends shoppen. Deze items zijn niet met korting te koop, maar als je ze nu al koopt, loop jij deze items tenminste niet mis. Want ze zijn echt TE leuk om te laten liggen en het nadeel van de sale is dat heel veel items snel uitverkocht raken. Dit zijn de gouden regels voor shoppen tijdens de sale.

Ruffled omslagrokken

Het voordeel van de ruffled omslagrok is dat je benen er een stuk langer uitzien! Daarnaast zijn deze rokken nét even wat anders dan een gewone rok en ze vallen wat langer. Je kunt deze rokken dus ook gewoon naar je werk dragen. Je hebt de rokken in veel verschillende kleuren en printjes en daarom is hij zeker een must voor de zomer!

[show_shopthepost_widget id=”2692692″]

Basket tassen

Nam jij vroeger ook altijd je rieten tas mee als je ging picknicken? De basket tas is nu helemaal terug! Nu zijn deze tassen niet alleen in groot formaat verkrijgbaar, maar ook gewoon als schattig crossbag tasje. Veel basket tassen zijn ook versieren met bloemen of andere frutsels waardoor je heel vrolijk van deze tas wordt.

[show_shopthepost_widget id=”2692733″]

Schouder details

Ruffles, off-shoulder of one-shoulder, schouder details zijn zeker populair dit voorjaar. Het geeft iets heel vrouwelijks als de schouders bloot zijn en het maakt de blouse of top net even wat spannender als er een ruffeltje aan zit. Maar het is allang niet meer zo dat er alleen off-shoulder items zijn, er zijn nu ook items waar maar één schouder bloot is. SHOPPEN!

[show_shopthepost_widget id=”2692736″]

Witte zonnebrillen

Er zijn veel nieuwe zonnebrillentrends zoals de gele zonnebriltrend, maar ook de witte zonnebrillen zijn zeker een hype! Wit geeft al snel een zomerse en frisse look en daarom wil je deze zonnebrillen ook echt hebben. En voor een paar tientjes heb je al zo’n gave zonnebril.

[show_shopthepost_widget id=”2692740″]

Chique badpakken

Badpakken zijn dit jaar zeker een go en daarom mag je hier ook best in investeren. De chiqueste badpakken staan namelijk het allermooist. Op een chique badpak staat niet veel, maar is zo mooi dat er niet eens wat op hoeft te staan. Alleen een paar simpele details kunnen al genoeg zijn.

[show_shopthepost_widget id=”2692749″]

Ultra minimale schoenen

Een schoen hoeft niet altijd een hele hoge hak te hebben. Een klein minimaal hakje is ook al voldoende om er stijlvol uit te zien. In de zomer heb je ook helemaal geen zin om op die hoge palen te lopen en daarom is dit ideaal! Je kunt kiezen voor een leuk slippertje met een minimaal hakje, maar ook voor een instapper met een klein hakje.

[show_shopthepost_widget id=”2692773″]

Gingham

Gingham is een print die je outfit er meteen duur uit laat zien. Deze print is ook heel erg populair en daarom zijn de leukste items al snel uitverkocht. Je kunt daarom maar beter iedereen voor zijn voordat jouw gingham item ook uitverkocht raakt. Vind je het lastig om je gingham trend te dragen? Wij hebben hier de tip!

[show_shopthepost_widget id=”2692781″]

Heb jij ze al in je kast hangen?
5 trends die HUGE gaan worden

Trends komen en gaan
De trends die worden vervangen deze zomer

Tijd om je kast op te ruimen
Dit zijn de fashiontrends die we echt niet meer willen zien!

 

PHOTOCREDITS : EMILISINDLEV