8 manieren om roze te dragen

Één trend die er dit jaar zeker bovenuit springt is roze. Roze is een prachtige, vrouwelijk kleur dat ook bij iedere vrouw past. Maar met welke kleuren kun je roze zo leuk mogelijk dragen? En hoe zorg je ervoor dat je niet op een suikerspin gaat lijken? Wij vertellen het je hier!

Roze + Metallic

De twee grootste trends combineren, waarom niet? Door deze trends te combineren krijg je een heel apart effect, wat juist supergaaf is. Metallic hoef je dus niet alleen met zwart te dragen, maar kan ook prima met roze als je een lekkere opvallende outfit wilt. En als je dit toch te heftig vind, kun je er ook voor kiezen om voor een roze metallic item te kiezen.

Roze + Groen

Dit is misschien niet je eerste gedachten om roze te combineren, maar het kan wel. Door met deze twee kleuren te spelen creëer je een hele fashionable look. Vooral Jade groen staat ontzettend mooi bij roze.

Roze + Denim

Het fijne van de kleur roze is dat je het ook gewoon met denim kunt combineren. Iedereen heeft wel een spijkerbroek in zijn kast liggen en daarom is roze ook een hele makkelijke kleur om te combineren.

Roze + Zwart

Wil je het roze heel erg op laten vallen? Dan kun je roze het beste met zwart combineren. Het roze zal hier namelijk meteen uitspringen. Ideaal als je een basic outfit wilt opfleuren.

Roze + Grijs

Roze kun je echt heel leuk combineren met grijs. Deze twee kleuren matchen gewoon heel goed. Het maakt ook niet uit of het een donkere kleur grijs is of een lichte kleur, het past allemaal bij roze.

Roze + Wit

Omdat de zomer er weer aankomt is het leuk om roze te combineren met wit. Dit geeft een hele frisse uitstraling. En omdat je roze met wit combineert kun je ook bijpassende roze schoenen erbij dragen of juist witte sneakers. Deze kleurencombinatie is niet te heftig en kan iedereen dragen!

Roze + Rood

Het is een wat vreemde kleurcombinatie, maar het kan echt! Rood met roze is een combinatie die je de laatste tijd steeds vaker ziet. Een hele vette kleurencombinatie om een keer te proberen!

Roze + Roze

Vind je het lastig om roze te combineren? Als je een roze jumpsuit draagt, hoef je er geen ander item bij te zoeken. Je bent in één keer klaar! Wil je het roze nou iets minder heftig maken? Dan kun je over je jumpsuit een zwart of wit jasje dragen die de kleur iets minder fel maakt. Wat ook supergaaf is om te dragen is een roze pak. Een pak is dit jaar helemaal hot, hoe leuk is het dan om een roze pak te dragen?! Je hoeft onder het pak alleen een basic wit of zwart shirt te dragen en je bent klaar. Omdat het pak al roze is kun je beter geen felle schoenen en accessoires dragen, maar deze gewoon basic houden.

Nog meer opvallende kleurencombinaties maken?
De vetste kleurcombinaties voor het voorjaar

Weet jij welke kleuren goed bij jou staan? Check het hier!
Zo check je welke kleuren goed bij jou staan

PHOTOCREDITS : SHOPBOB