Zo ziet niemand dat jij dezelfde outfit draagt

Ken je dat? Je kijkt in je kast maar ziet niets leuks om aan te trekken. Veel items heb je al vaak aangehad en er hangt niet echt iets vernieuwends meer in… dan toch maar weer die good old blouse die je gisteren ook aan had? Gelukkig zijn er simpele trucs waardoor jij twee keer dezelfde outfit kan dragen zonder dat iemand het doorheeft!

More ways to wear

Door een item anders te dragen dan dat je normaal doet, kun je ook heel heel ander effect creëren. Je kunt bijvoorbeeld een blouse of een vest met knopen andersom dragen. Hierdoor draag hetzelfde item, maar dan wel heel anders. (Zie hier nog meer ideeën.)

Roll it up!

Je draagt dezelfde blouse als gister. Oké, prima. Je kunt er vandaag voor kiezen om je blouse op te knopen, in je broek te stoppen of je mouwen op te stropen (of juist niet). Doe hetzelfde met je broek: rol de pijpen op! Je outfit zal direct een andere look and feel krijgen.

Kleur

Duik je kast in en ga op zoek naar een item met kleur en voeg deze aan je outfit toe. Denk aan een tas, een sjaal, andere schoenen of een hip hoofddeksel. Kleur trekt automatisch de aandacht (en deze gaat dus niet zo zeer naar de rest van je outfit toe).

Accessorize!

Accessoires maken het verschil! Voeg een statement ketting toe, doe een riem om je jurkje of behang je arm met armbanden. Droeg je gisteren voornamelijk klassieke sieraden? Dan is het nu tijd voor modern en minimalistisch. Je zult zien dat het een wereld van verschil maakt!

Wissel van stijl

Draag je een rok of jurkje met hoge hakken? Doe er dan een paar sneakers of stoere boots onder of een chunky knit erboven. Draag je juist boyfriend jeans en een sweater uit de kast van je vriendje? Kies dan voor hoge hakken of een clutch.

Hairdo

Je haar en make-up hebben ook veel invloed op je look. Wissel daar dus ook lekker mee af. Doe je haar bijvoorbeeld in een Parisian bun voor een wat klassiekere uitstraling of juist in een staart voor een nonchalante girly look.

Wat denk jij?
Kun je beter je outfit ’s ochtends of ’s avonds bedenken?

Voeg deze veranderingen toe en niemand zal zien dat je dezelfde outfit aan hebt
6 kleine veranderingen die je outfit net iets toffer maken

PHOTO CREDITS: Sincerely Jules