Zo shop je bikini’s online die ook nog eens passen

De zomer komt steeds dichterbij dus de bikini’s liggen al in de winkels. Dit betekent: bikini’s shoppen! Maar heb jij geen tijd om uitgebreid de winkels af te gaan? Dan shop jij je bikini’s makkelijker online. Het probleem hiervan is alleen dat het lastig is om in te schatten hoe de bikini zit en welke maat je nodig hebt. Wij hebben daarom wat tips om online bikini’s te shoppen en te zorgen dat hij meteen goed is.

1. Kijk wat voor soort bikini het is

Het is goed om te weten welk soort bikini het beste bij jouw lichaam past. Je hebt namelijk zoveel soorten bikini’s, maar een triangel bikini kan bijvoorbeeld net beter bij jou staan dan een bandeau bikini. (Zie hier welk bikini broekje het beste bij jouw billen past.)

2. Kijk naar de kleur van de bikini

Bikini’s zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar, maar het is goed om te kijken welke kleuren het beste passen bij jou huidskleur. (Hier kun je zien welke kleuren het beste bij jouw huidskleur past.)

3. Lees de beschrijving

Bij de meeste bikini’s staat een beschrijving. Lees deze goed want hier kan instaan hoe de bikini valt en welke maat het model draagt. Zo kun je net een andere maat topje kunnen hebben dan het broekje.

4. Let op de verzendkosten

Als de verzendkosten gratis zijn, kun je de bikini sneller kopen dan als je bijna € 6,- moet betalen voor alleen het verzenden van het pakketje. En als de bikini dan ook nog is terug moet, kost dit je nog een keer bijna € 6.- om het terug te sturen.

5. Kwaliteit gaat boven kwantiteit

Het is leuk als je een bikini kunt scoren voor een tientje, maar meestal is de kwaliteit dan niet erg goed. Je kunt met deze bikini minder lang doen en je zult zien dat een wat duurdere bikini dit wel kan. Dus kies verstandig. Shop de mooiste hieronder! 

Dit zegt de kleur van je bikini over je persoonlijkheid 
>Dit zegt je favoriete bikini over je persoonlijkheid

En zo kan jij zelfverzekerd over het strand lopen
>Zo kom je knap voor de dag in je bikini

[show_shopthepost_widget id=”2566635″]

 

PHOTOCREDITS : MEDIACACHE