8 stylingtips die je kan stelen van Amal Clooney

Amal Clooney is een van de meest stijlvolle vrouwen die er op dit moment rondloopt. Haar stijl is netjes, klassiek maar altijd met een twist. Zo weet ze haar blouse en blazer speels te maken met een grote rode strik. Zo heeft Amal nog een aantal andere styling tricks waar we nog veel van kunnen leren. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

1. Op en top haar

De glanzende, golvende lokken van Amal geven haar look net de finishing touch bij iedere outfit. Je haar maakt je look af en het ziet eruit alsof er veel meer moeite voor is gedaan, dan werkelijk zo is. Je haar is mooi gedaan en er (bijna) perfect uitziet.

2. Kleur

Wees niet bang om een kleur zoals geel of rood aan je outfit toe te voegen. Amal wordt vaak genoeg gespot met een kleurtje. Hier bewijst zij dan ook mee dat een kleur in je outfit helemaal niet verkeerd is.

3. Classy werkoutfit

Iedere dag op je werk arriveren met een gelikte outfit kan soms lastig zijn. Zorg voor een aantal classy basic items in je kast, waarmee je eindeloos kan combineren. Ook is het leuk om een kleur er weer in terug te laten komen om het niet te basic te maken.

4. Statement schoenen

Bij een classy outfit zijn soms alleen statement schoenen nodig om de aandacht te trekken. Ook deze tip zien we vaker terugkomen in de outfits van Amal Clooney.

5. Oversized zonnebrillen

Ook hoort bij die classy outfit een geweldige zonnebril. Amal is hier groot fan van en deze ontbreekt bij haar dan ook niet als ze op straat wordt gespot (pssst… Zo ’n oversized bril is ook handig wanneer je een korte nacht hebt gehad).

6. Een classic jas

Amal heeft de tijdloze trenchcoat in verschillende kleuren weten te bemachtigen. Een trenchcoat is dé perfecte jas. Deze gaat namelijk nooit uit de mode. Vooral de beige variant is tijdloos.

7. Accessoires

Met accessoires maak je je outfit helemaal af. Dit kan Amal als geen ander. Op de rode loper gaat ze vaak voor wat meer opvallende oorbellen. In haar vrije tijd gaat ze voor mooie, subtiele en (alweer) tijdloze oorbellen.

8. Als je het leuk vindt, draag het

Amal is voorstander van dragen wat je mooi vindt. Laat je niet onzeker maken door anderen en rock die outfits!


 

Een skinny jeans is top:
3 stylingfouten die we nooit maken met een skinny jeans
Last van een buikje? Zo verberg je het:
Met deze styling tips verberg je je buikje

 

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK