Met deze 6 tips zie je er áltijd verzorgd uit

Hoe kan het dat sommige vrouwen er altijd zo goed verzorgd uitzien? Al rollen ze net een vliegtuig uit na een killing vlucht van 16 uur, de Rosie-Huntington-Whiteley’s van deze wereld lijken er op ieder moment uit te zien alsof ze uren nagedacht hebben over hun (bijna perfecte) look.

Zes trucjes die je makkelijk zelf toe kunt passen om er altijd net zo ‘polished’ uit te zien, zelfs op je ergste off-day. En het goeie nieuws: je kunt er zelfs een (ok, wel een beetje een knappe) joggingbroek bij dragen!

1. Draag een grote shawl

Belangrijk dat ie OF een kleur heeft die lekker intens is en je mooi staat (als je niet weet welke kleuren dat zijn: van koraalrood en kobaltblauw knapt bijna iedereen op!) OF van een mooie kwaliteit is (gekreukeld linnen gaat je niet redden op een not-so-good-looking-day). Allebei mag natuurlijk ook. (I know I’m no Rosie Huntington, maar ik pas ook graag de truc van de grote shawl toe :) )

2. Draag een goeie zonnebril

Het is niet voor niets dat er bijna geen A-lister zonder zonnebril de deur uitgaat. Voordeel nummer 1 is dat je je namelijk niet op hoeft te maken. Voordeel nummer 2 is dat een zonnebril je instant-rockstar-appeal geeft.

3. Trek je pumps uit de kast

Niets kan je dag en je outfit zo ontzettend redden als een paar knappe hakken. Zelfs (en misschien wel juist!) onder die joggingbroek.

4. Draag een lange mooie jas

Eentje die clean is, mooi van belijning en die tot net boven je knie valt (lees: waar je je net een beetje maar niet teveel in kunt ‘verstoppen’). Als je zo’n dag hebt dat je niet lekker in je vel zit omdat je twijfelt over je outfit, ‘s ochtends nergens tijd voor had of omdat je je voelt alsof je overnight een maat gegroeid bent helpt een knappe jas direct. Hij leidt de aandacht af van je net-niet-outfit en maakt slank door de belijning. Nog niet in de kast hangen? Dan wordt het tijd om er in 1 te investeren…

5. Een grote tas

Investeer in een mooie tas van een wat groter formaat. Mooi leer ziet er instant-chic uit en een grotere tas houdt je vaak vast op een manier die je ‘attitude’ geeft. En zeg nou zelf: als je iemand met een awesome tas ziet, dan let je toch niet meer op haar bad-hair-day…?

6. Verzorgde handen

Doe een knap nagellakje op. Niets zegt meer: ik-ben-het-waard dan een goed verzorgde hand. Als je dan voor de rest niets aan je look gedaan hebt kun je het altijd nog verkopen als Parijse Chic 😉

Vooral op deze dag komen de tips goed van pas:
> Op deze dag van de week zijn we massaal het minst knap

Zo kun je sport items gewoon overdag dragen:
Zo draag je je sport items gewoon overdag

Geen ingescheurde nagels meer!
> Door dit te eten krijg je sterkere nagels