8 x redenen waarom je wél op stap moet gaan

Is het weer zover? Aan het twijfelen of je wel of niet op stap moet gaan? Snappen we, want die bank ligt namelijk altijd verdomde lekker. Maar een avondje gek gaan op de dansvloer totdat je eruit wordt geveegd, klinkt ook niet verkeerd. Dilemma’s, dilemma’s… No worries ladies, wij gaan je uit de brand helpen. Deze 8 redenen om wél op stap te gaan moeten jou (en je vriendinnen) wel overtuigen om vanavond de stoute schoenen (lees: killer heels) aan te trekken!

8 x redenen waarom je wél op stap moet gaan

1. Show off your new clothes

Ha, eindelijk een reden om je nieuwe kleren aan te trekken! Vanavond mag je lekker uitpakken met dat knappe jurkje, te gekke jeans…

2. Ontmoet de ware

De ware ontmoet je helaas niet in je oude kloffie op de bank.. En die leuke jongen gaat ook vanavond. Genoeg redenen om je allermooiste outfit uit de kast te trekken en op pad te gaan, toch?

3. Die flessen wijn blijven niet lang meer goed…

Er staan nog een paar halve flessen wijn in je (koel)kast die nu écht wel op moeten, toch? (En ken jij dit nieuwtje over rode wijn al? You will be surprised!)

4. You only live once

Slapen is voor apen, toch? Het zal vanavond vast en zeker heel gezellig worden, en drink dan één van deze gezonde drankjes tijdens het uitgaan.

5. Het is een workout

Dit is misschien wel één van de belangrijkste redenen. Dansen is beweging en dus sporten, toch? Ja, op de dansvloer verbrand je behoorlijk wat calorieën!

6. Don’t miss out!

Dit kennen we allemaal: je besluit één keer niet mee te gaan en dan komen je vriendinnen thuis met de meest fan-tas-tische verhalen. Shit, was je daar nou maar bij geweest!

7. Make-up

Een beetje meer make-up mag vanavond! Even lekker experimenteren met je nieuwe look, heerlijk toch? (Ga bijvoorbeeld voor deze waanzinnige make-up look!).

8. Home sweet home

En als je het echt niet leuk vindt, ben je zo weer thuis. Zo moeilijk is het allemaal niet…