9 items die je nodig hebt in je lentegarderobe

Het leek afgelopen week zelfs al even lente te worden. Het zonnetje scheen en de terrasjes zaten vol. Een heerlijk voorproefje! Maar dat betekent ook dat je je winterkleren in mag ruilen voor vrolijke kleuren en dunne blouses. We love it! Grote kans dat je net als ons al actief bezig bent met het afstruinen van alle nieuwe lentecollecties. Maar welke items mogen nou niet ontbreken in jouw lentegarderobe? Dit zijn de 9 items die je wil hebben.

1. Trenchcoat

Een jas mag natuurlijk niet ontbreken in de lente (we leven nog altijd in Nederland). Elk jaar zie je dezelfde soort jas terug. Hij is tijdloos. En daarbij ook nog eens makkelijk te combineren. Over een jurkje, of gewoon met sneakers. Het kan allemaal.

[show_boutique_widget id=”810457″]

2. Een jurk met bloemenprint

Een lente zonder bloemen is natuurlijk geen lente. Daarom komt het printje ook dit seizoen weer terug. Maak je look chique door één van deze jurken met hakken te dragen. Is casual meer jouw ding? Dan combineer je hem gewoon lekker met een sneaker of een stoer laarsje.

[show_boutique_widget id=”810458″]

3. Gekleurde hakken

Wij worden altijd vrolijk van het zonnige weer, waardoor we het ineens weer fantastisch vinden om items in een vrolijk kleurtje te dragen. Deze lente mag de kleur ook niet in jouw schoenen ontbreken.

[show_boutique_widget id=”810460″]

4. Een goede jeans

Do we need to say more? Deze heb je eigenlijk gewoon élk seizoen nodig en deze mag dus niet ontbreken in je kast. Wel kun je in de lente voor een jeans met een lichte wassing gaan.

[show_boutique_widget id=”810462″]

5. Een basic wit shirt

Ook dit is een item wat je eigenlijk altijd in je kast wil hebben hangen. Het is tijdloos en altijd goed. Wij hebben twee favorieten. Een wit shirt met V-hals en het basic mannenshirt (recht model met hoge hals).

[show_boutique_widget id=”810463″]

6. Midi rok

Je ziet hem nu al o-ver-al en we vinden hem fantastisch. Vooral in een printje vinden we hem fantastisch.

[show_boutique_widget id=”810464″]

7. Een pastelkleurig pak

De damespakken zag je vorig jaar al verschijnen en ook dit jaar kunnen we niet zonder ze. Lente = kleur. Dus waarom geen pak in een lekker kleurtje?

[show_boutique_widget id=”810465″]

8. De ruit

De ruit is al bijna een jaar heel populair. Wij willen in ieder geval nog geen afscheid nemen van deze trend.

[show_boutique_widget id=”810466″]

9. Hairclips

Wat zijn we fan van deze trend. De hairclips zijn ineens weer he-le-maal hot en maken jouw hairdo helemaal af.

[show_boutique_widget id=”810468″]

 

Deze schoenentrend mag je niet missen
Hier zie je deze zomer elk modemeisje op lopen

Deze jurk kan je in de winter én in de zomer dragen
Het zomerjurkje dat je het hele jaar door kunt dragen

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK