AANRADER: Er is weer een nieuwe serie op Netflix

Vanaf 21 september is deze serie met onder andere Emma Stone te zien op Netflix en het heeft al veel losgemaakt bij de mensen die hem hebben gekeken. Het is een hele verwarrende, dromerige en ontregelende serie en juist daarom vinden wij het zo interessant.

Maniac

Maniac is een serie waarin psychische problemen centraal staan. Het gaat over een arts die beweert dat zijn methode alle vormen van mentaal leed voorgoed kunnen weghalen. Hiervoor heeft hij wel enkele proefpersonen nodig. Hij krijgt onder andere aanmeldingen van de schizofrene Owen en de getraumatiseerde Annie. Deze twee hoofdpersonages worden gespeeld door Jonah Hill (The Wolf of Wallstreet, 21 Jump Street) en Emma Stone (La La Land, The Amazing Spiderman).

Wat meteen opvalt is dat de wereld waarin de serie zich afspeelt lijkt op die van ons, maar toch net iets anders is. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van allemaal uitvindingen die voor ons nog onbekend zijn. De serie zit ook bomvol met kleine innovaties die alleen de oplettende kijker zal zien.

Emma Stone

Het feit dat één van de hoofdrollen wordt gespeeld door Emma Stone zal voor veel mensen al genoeg reden hebben om de serie te gaan kijken. Het personage dat ze speelt is ook zeker de moeite waard om naar te kijken. De tegendraadse Annie is misschien geen sympathiek persoon, maar daarom juist interessant. Ze is een jonge vrouw die een slechte relatie heeft met haar moeder en zus. Ook heeft ze geen werk en heeft ze dus niet echt een doel in haar leven.

Je zal nu misschien denken dat het een hele heftige, dramatische serie is, maar dat valt mee. Het heeft ook een komisch randje. De serie heeft een apart soort humor, vaak sarcastisch. De balans tussen serieus en komisch is precies goed en daarom vinden wij deze serie super interessant en zeker de moeite waard om te kijken! Ga dat zien.

READ NEXT
Riverdale is afgelopen! Deze series wil je nu gaan kijken
Er is een nieuwe Netflix-serie van de makers van Riverdale
Zo verbrand je calorieën terwijl je tv kijkt