All you need voor een perfecte avond in bad

Echt geen zin om vanavond de deur uit te gaan? Cancel je plannen en blijf lekker thuis om te badderen. Want wat is er nou lekkerder dan een avondje warm in bad? Vooral wanneer je een drukke dag hebt gehad, heerlijk relaxed in een warm bad je terugtrekken. Klinkt goed, hé?

Badderen, heel leuk enzo, maar oh wat is het lastig om een lekker product uit te zoeken. Er zijn zoveel producten dat wij langer aan het zoeken zijn naar eentje, dan we het daadwerkelijk in bad zitten. Wij hebben de producten gevonden zo lekker, hiermee wil je de hele dag badderen. YES YES YES!

Kaarsjes

Dim je licht en steek een paar van je favoriete (geur)kaarsen aan. Dit geeft gelijk een heel andere sfeer dan dat je ‘gewoon’ in bad gaat zitten. Of je nu wel of geen relatie hebt, in bad gaan met kaarsen brengt toch altijd een romantisch gevoel met zich mee.

Een wijntje

Wat is er nu beter dan lekker met een glaasje wijn in bad gaan zitten? Kies je favoriete soort en schenken maar. (Uiteraard niet teveel). Geen fan van alcohol? Kies dan voor jouw favo drankje.

Bath bombs

Jouw bad wordt nog specialer met een leuke bath bomb. Het effect hiervan kan je bad ontzettend opleuken zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Ze zijn te vinden bij bijvoorbeeld Lush, Rituals en The Body Shop en je hebt er heel veel soorten en geuren van. Pak je wijntje er maar bij en geniet van het kleur spektakel.

Olie

Ben je niet zo van de bath bombs? Ga dan voor een lekkere badolie of badschuim. Tijdens het badderen wordt je huid gevoed door de olie, badolie beschermt een droge of ruwe huid en werkt herstellend. Je stapt het bad uit met een heerlijk zachte baby huidje. WIN-WIN!

Badzout

Neem een ontspannen bad en geniet van je eigen thuis-spa met badzout. Badzout heeft een hydraterende werking, het verwijdert dode huidcellen bij scrubben over de huid. En, het zou heel goed werken tegen stress.

 

Schuim

Het lekkerste van een bad vinden wij toch wel die enorme schuimlaag gecombineerd met de heerlijkste geuren. Zo kunnen wij uren vertoeven in bad.

 

Douchen is toch echt moeilijker dan je denkt…
> 9 fouten die we maken onder de douche

De crème krijgt 5 sterren en kost nog geen vijftien euro…
Deze betaalbare moisturizer krijgt de beste reviews op Amazon

Move over foundation!
> Dit is nu al het meest gebruikte beauty product van 2018