Ask a stylist: in welke items mag je best investeren

Er zijn items waar je beter veel geld in kunt investeren omdat ze jaren meegaan. Manon heeft vandaag een lijstje gemaakt met items (heel handig voor deze zomer) waar je beter goed in kan investeren.

1. Leren laarzen
Een paar leren (enkel)laarzen mogen absoluut niet ontbreken in je schoenencollectie. Je kunt er namelijk je hele leven van genieten. Het is natuurlijk een flinke investering, maar als je eenmaal designer items hebt wil je niet anders meer. De kwaliteit is super goed. Kies wel laarzen waarvan jij zeker weet dat je ze super veel gaat dragen. Dan weet je zeker dat ze het geld waard zijn. 

[show_shopthepost_widget id=”1758755″]

2. Cocktailjurkje
Voor de zomer is een perfect cocktailjurkje ideaal. Hier mag je best in investeren. Kies wel voor een ontwerp waarvan je zeker bent dat je het veel gaat dragen. Vooral omdat dit toch een seizoensitem is.

[show_shopthepost_widget id=”1758763″]

3. Zwarte pumps
Hier mag je bést wat aan uitgeven, want zwarte pumps ga je waarschijnlijk nog járen veel dragen. Zorg dat je voor een hak kiest die lekker loopt en die mooi om je voet zit. Kijk  naar merken zoals Jimmy Choo of Prada. Die lopen meestal heerlijk en zien er ook nog een super knap uit. Dan kun je ze mooi dragen onder je nieuwe cocktail dress 😉

[show_shopthepost_widget id=”1758787″]

4. Biker jacket
Dit item heeft bijna iedere vrouw: een biker jacket. Heb je hem nog niet? Dan mag je hier best wel wat voor neerleggen. Een leren jas is namelijk tijdloos en wordt met de jaren alleen maar mooier.

[show_shopthepost_widget id=”1758804″]

5. Grote tas
De meeste mensen slepen veel spullen mee, vooral op een werk dag. Daarom is het super handig om een grote tas aan te schapffen. Het is belangrijk dat de tas van goede kwaliteit en stevig is, vooral als je iedere dag een laptop mee moet nemen. Je mag hier daarom best in investeren. Er zijn nu veel designer tassen in de sale, dus sla je slag! 

[show_shopthepost_widget id=”1758812″]

READ NEXT:
Styled by Manon #687 / Leren jack
Ananas leer is here, en gaat een flinke game-changer worden
How to wear: suède in de zomer

Source: Paperbags and Photography