Avelon skirt

De Bijenkorf is sinds ze zijn toegetreden tot de Selfridges Group van internationale allure en is met alle fijne merken en shop-in-shops van onze favoriete labels één van de beste shopping stops in Nederland wat MonStyle betreft. Bij een rondje op de designerafdeling viel Manon direct op deze  printed skirt van Avelon.

Pencil skirts zijn hotter dan hot, en als daar dan ook nog een summer proof printje aan toe wordt gevoegd kunnen wij alleen maar juichen! Het merk Avelon is al jaren een van Manon haar favoriete merken. Het merk weet feilloos edge met cleanness te combineren en reden genoeg voor MonStyle om hartstikke fan te zijn!

Deze Avelon Skirt is te gek met een witte basic top, high heels of sandals. Ga jij voor gewaagd? Ga dan voor een print-op-print look in dezelfde tonen! Zorg er dan wel voor dat de accessoires rustig zijn en er niet te veel hysterie gecreëerd wordt.

Waar je ook voor kiest: deze Avelon skirt maakt een te gek statement! Daarnaast is het materiaal en de print te gek. De combinatie tussen de groene print (die ons Aloha doet zeggen;)) en de off-white/black animal print is to die for and full of egde..

Trouwens, Manon spotte al eerder een te gek statement bomber van Avelon! Gemist? Bekijk ‘m hier! 

 

avelon_skirt

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

Avelon

[/red_box]

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »