Badpakken- en bikinitrends voor het nieuwe seizoen

We hebben nu al een paar keer de zon gehad en het nu dan al de lente. En wij zijn onze zomergarderobe aan het uitzoeken. Gelukkig hangen de winkels ook al vol met bikini’s en badpakken. We zijn dus niet de enige die er zin in hebben. Wij zetten de trends op een rij.

Dierenprint

De dierenprint daar zijn wij echt fan van. Of het nou in je accessoires voorkomt of in je kleding, wij krijgen er geen genoeg van. De dierenprint is dit seizoen ook echt een trend bij bikini’s en badpakken. Van slangenprint tot luipaardprint, we want it all. 

[show_boutique_widget id=”818569″]

Knoopdetails

Vorig jaar zagen we de strik al bij de schouder. In 2019 zien we de strikdetails aan de voorkant van de top. Pas wel op met dat je dit echt leuk vindt staan, want je legt de nadruk op bijvoorbeeld je schouders.

[show_boutique_widget id=”818571″]

Riem

De James Bond meiden wisten dit al heel lang. Maar zo’n riem bij je bikini of badpak kan heel leuk staan. Dit jaar zien we ze weer in overvloed in de winkels, en straks waarschijnlijk ook op het strand.

[show_boutique_widget id=”818577″]

Pastelkleuren

De pastelkleuren blijven nog even hangen in 2019. Dit jaar zien we het ook terug in de bikini’s en badpakken.

[show_boutique_widget id=”818582″]

High-leg cuts

Deze badpakken en bikini’s staan goed bij bijna ieder figuur. de hoge uitsnijding brengt een aantal voordelen met zich mee. Het laat je benen namelijk nóg langer lijken. Bovendien kan je die eeuwige tanning lines in het zonnetje zetten.

[show_boutique_widget id=”818583″]

Ruffles

It’s back. De trend met ruffles voor je badkleding is in 2019 echt weer terug. Als je een bikini of badpak met ruffles draagt, ga je al snel voor een flirty look. Wil je een bepaald lichaamsdeel accentueren? Zorg dan dat daar de ruffles zitten. Hier gaat namelijk automatisch het oog naartoe.

[show_boutique_widget id=”818584″]

Benieuwd wat er het best bij jouw past?
> Dit is de bikini of badpak die het beste bij JOUW figuur past

Zo ben jij zeker summer ready:
Allerbeste workouts voor zichtbare buikspieren