Badpakken en bikinitrends voor het nieuwe seizoen

Het weer is er nog niet echt naar om in een badpak te lopen, maar het is wel weer om déze te shoppen. Want wat is nou een betere manier om in de summer mood te komen? Van klassieke silhouetten tot trendy items, wij hebben de knapste pieces voor jou op een rijtje gezet. Onze planning voor de zomer zoveel mogelijk tijd  te spenderen aan het zwembad.

Ruffles

Als er één trend is die deze zomer weer helemaal terugkomt, zijn het de ruffles wel. En terecht ook, want die ruffles voegen nét dat beetje extra toe aan je swimwear.

Streepje voor

Oorspronkelijk gedragen door zeilers in de 18de eeuw kunnen we onze kast niet meer voorstellen zonder zeker een paar gestreepte pieces. Wij zijn streepjes verslaafd. Ook is de streep één van de weinige prints die bij iedere leeftijd goed staat. Een print voor het leven dus!

Polkadots

Hoe leuk is deze polkadot trend? Wij zijn helemaal fan! Een klassieke print die wij dit jaar veel voorbij gaan zien komen, dus waarom niet op swimwear? 

 

 

One-piece

De badpakkentrend is een trend waar wij zeker veel plezier aan zullen beleven. Enne, het zijn geweldige bodysuits voor je diner aan het strand. Lees hier welke badpakkentrend je NOG slanker doet lijken.

 

 

En boeken maar
Jouw vakantiebestemming voor 2018 volgens je sterrenbeeld

Shake that booty
Bikini broekjes die je booty goed uit laten komen

Met je voetjes in het zand
Dit zijn de mooiste en beste stranden ter wereld

Streepjes kunnen altijd

Veel designers doen dit jaar weer vrolijk mee met de streepjes trend, Stella McCartney, Chloé en Marni gingen allemaal overstag. (Tja,…stripes never get bored). We kunnen

Lees meer »