Beauty favorieten van de make-up artist Viviënne de Rop

In de 10 Ultimate Beauty Favorites vragen we Nederlands’ meest geliefde backstage beauty pro’s naar hun absolute tien favoriete beauty producten!
Viviënne de Rop zit in het vaste team van Suga Mama. Suga mama is verantwoordelijk voor de make-up van o.a. The Voice, The Voice Kids, So you think you can dance en en nog veel meer andere talentenshows. Daarnaast verzorgt ze de make-up voor de shows van KMS en Goldwell. Reden genoeg om te achterhalen wat de tien favoriete beauty producten zijn van deze briljante visagiste. 

Dit kleine potje is een geweldige basis voor een mooie en longlasting oog make-up! De kleuren zijn super gepigmenteerd, smeuïg van structuur en zijn extreem lang houdend. De crèmige formule kan gemengd worden met alle oogschaduws, pigments en liners.

Fijne wimpers voor een fijne prijs, die ook nog eens makkelijk zijn aan te brengen. Mijn persoonlijke favorieten zijn no. 120, no. 122 & no. 115.

Eigenlijk hou ik van alles wat van OPI is! De kleuren nagellak, de handverzorging en de handige foefjes zoals de ‘Drip Dry’. Deze druppeltjes zorgen voor een super snelle droging van je lak.

Deze borstels zijn gemaakt van zwijnenhaar en/of nylon en zijn een ware ’treat’ voor je haar!

Deze getinte primer met softfocus poeder is ideaal om te gebruiken onder je foundation, want deze formule is licht en bijna onzichtbaar. Perfect dus om mee te beginnen. Er zit een hoge factor (SPF 35) in dus ook nog een goede bescherming voor je huid tegen UV-stralen.

Dit ultra petite kwastje zorgt ervoor dat je een hele dunne en strakke eyeliner kunt maken. Voor het maken van een eyeliner gebruik ik meestal Fluidline van M.A.C Cosmetics in de kleur ‘Blacktrack’.

Het ultieme product voor de perfecte ‘onverzorgde’ look! Met de flexibele versteviging en de matte finish ben ik meer dan verslaafd aan deze fijne spray!

Mijn old time favorite lipgloss!

Deze leuke, roze spons zorgt voor een perfecte blend van je concealers & foundations!

Deze papiertjes zijn ideaal om je glimmende hoofd mat te krijgen zonder dat er make up aan te pas komt. Veel verschillende merken hebben de blotting papers in hun collectie opgenomen. Ik zelf gebruik Blot film van M.A.C cosmetics.

Wil jij meer zien of weten van Viviënne? Bekijk haar website hier!