Beauty favorieten van make-up artist Barbara van Munster

In de 10 Ultimate Beauty Favorites vragen we Nederlands’ meest geliefde backstage beauty pro’s naar hun absolute tien favoriete beauty producten! Barbara van Munster is de make-up artist tijdens programma’s zoals Hotter Than My Daughter (net zoals collega Ciel Coenders) en is backstage tijdens de grote televisie programma’s zoals Ik hou van Holland en Life 4 You een bekende naam! En, even serieus, als zij de iet-wat kleurrijke dames van Hotter kan omtoveren tot prachtige stijlvolle ladies, willen wij ontzettend graag weten van welke producten zij gebruikmaakt. Genoeg om te achterhalen wat haar ultieme favoriete beauty producten zijn.. 

De 10 beauty favorieten van Barbara van Munster

Een heerlijke dagcrème die heel fris is en snel intrekt.

Ideaal voor een verfrissende look en heerlijk om de dag mee te beginnen! Doet goed z’n werk en geeft een verfrissende kleur.

Een absolute must-have! Als je het met een kwast aanbrengt krijg je een mooie egale matte look, breng je het met een spons aan dan is het een hele fijne foundation.

Dit is een oogschaduw voor je uitgroei, verkrijgbaar in verschillende tinten. Ideaal voor als je geen tijd hebt om naar de kapper te gaan om je uitgroei te laten doen. Echt een topproduct, ik ben fan!

Dé mascara voor volle, dikke wimpers.

Ik kan niet kiezen! Beide mijn absolute lievelingslippenstiften.

OPI komt ieder seizoen met nóg meer fantastische kleuren, van heftig tot mooie basics. Kwaliteit is top, de nagellak blijft lang goed zitten.

Hele fijne parfum. Is niet te overheersend, het is een fijne, zachte geur. Vooral erg geschikt voor mensen die niet de hele dag zichzelf willen ruiken..

Heerlijke haarspray! Is niet plakkerig (zoals zoveel anders sprays), je kunt het makkelijk uitkammen, maar als het moet geeft het ook een top-hold!

Ruikt lekker en doet ook echt wat ‘ie moet doen.

 

barbara_munster