Beauty favorieten van make-up artist Ciel Coenders

In de 10 Ultimate Beauty Favorites vragen we Nederlands’ meest geliefde backstage beauty pro’s naar hun absolute tien favoriete beauty producten! Ciel Coenders is de make-up artist tijdens programma’s zoals Hotter Than My Daughter en is backstage tijdens de grote televisie programma’s een bekende naam! En, even serieus, als zij de iet-wat kleurrijke dames van Hotter kan omtoveren tot prachtige stijlvolle ladies, willen wij ontzettend graag weten van welke producten zij gebruikmaakt. Genoeg om te achterhalen wat haar ultieme favoriete beauty producten zijn.. 

Heerlijk product dat het haar goed beschermt tegen warmte aparaten zoals de föhn, krultang en stijltang. 

Wat mij betreft de beste matterende primer! Werkt perfect voor de man en vrouw, met name wanneer je last hebt van een vettere huid..

Ik ben met name gek op dat borsteltje. Het klontert niet en het doet altijd precies wat ik wil.

Deze make-up is vetvrij. Het clammourfleert oneffenheden geweldig zonder dat het lijkt alsof er veel make-up opzit.

Niet te dikke camouflage die optimaal camoufleert.

Een ideaal hulpmiddel voor het trimmen en modelleren van wenkbrauwen. Ideaal als je snel even wat haartjes wilt weghalen zonder dat de huid rood wordt.

Een oogschaduw die niet kruimelt en die de kleur geeft zoals die aangegeven staat. Je kan echt eindeloos combineren met alle kleuren..

Matte wenkbrauwpoeder die ik zelf meestal nat aanbreng omdat het deze langer blijft zitten.

Een bodylotion in compacte vorm die je met een sponsje aanbrengt en die een prachtige zijde glans geeft en heerlijk ruikt!

Oogdruppels die je minimaal moet gebruiken maar hij verwijdert direct rode ogen. Je krijgt er heldere ogen voor terug..