Beautyfouten die je nooit meer gaat maken!

Rondlopen met een té zware tas door grote potten crèmes, je skincare producten niet goed afstemmen op je vakantiebestemming of je huid niet goed kunnen beschermen als het wel nodig is. Deze beautyfouten willen we in 2017 echt niet meer maken. Ons goede beauty-voornemen voor het nieuwe jaar? Zorgen dat we altijd onze favoriete huidverbeterende producten bij ons hebben!

A happy skin is in
Dankzij de nieuwe Handbag Essentials by hannah kun je je huid altijd en overal verzorgen en beschermen. De vier nieuwe 10ml pompflacons stop je makkelijk in je handtas, sporttas of in je bagage als je op reis gaat. De Handbag Essentials zijn verkrijgbaar in de vier absolute hannah toppers: 24-hour Skin Balancing, 4YOUth, Juvi Protect en de Touch of Silk.

Sta je binnenkort op de piste? De Juvi Protect 10ml stop je eenvoudig in je ski-jas. Zo ben je verzekerd van een goed beschermde en stralende huid, zelfs boven op die berg. Denk ook aan een goede bescherming en verzorging van je lippen om met Kissable lips de après-ski hut in te gaan.

MonStyle’s Mega Madness Month
De hele maand december geven wij iedere dag iets weg! Neem jij ook voor om vanaf 1 januari altijd en overal goed voor je huid te zorgen? Dat komt goed uit! We kunnen vast verklappen dat we deze maand een hannah pakket gaan weggeven met daarin onder andere de hannah Handbag Essentials! Dit mag je dus echt niet missen! Houd onze website, onze Instagram en Facebook dus héél goed in de gaten.

hannah

Kijk voor meer informatie en een huidcoach bij jou in de buurt op www.hannah.nl.

Meer lezen over skincare?
Zo kan je die foundation weggooien!
> Met deze tips maak jij je huid winterproof
Verbrand! Wat nu?