Ben jij een echte fashionista?

Aan de hand van deze punten kun jij ontdekken of je een échte fashionista bent! En geloof ons, you’re not alone..

Ben jij een echte fashionista?

1. Jij denkt schaamteloos aan een designertas van € 2000. (Met dit excuus is je designertas helemaal niet meer zo duur..)  Tegenover le boyfriend doe je natuurlijk alsof het ontzettend veel geld is maar je weet zelf wel beter: Die.Tas.Heb.Je.Nodig!

2. Zonnebrillen heb je niet alleen om je ogen te beschermen. Een sunnie draag je het hele jaar door. Of het nu winter, herfst, lente of zomer is. (Weten welk type zonnebril het best past bij jouw gezichtsvorm?) 

3. Jij schaamt je niet wanneer je aan total strangers vraagt waar ze die toffe coat of tas vandaan hebben: you just NEED to know.. (En je doet dit maandelijks wekelijks).

4. Het is not done om je mede-fashionista’s niet direct te vertellen waar een item vandaan komt en hoe duur het was als zij jou een compliment geven.

5. Elke ochtend is jouw wardrobe one big mess: je hebt gewoon te veel inspiratie voor wat je die dag gaat dragen. Of dit nu een relaxte zondag, een brunch of een avondje naar de bioscoop is.. (Zo los je dit probleem trouwens op!)

6. Sneakers en heels kunnen altijd bij elke look. En daarom vind je het ook maar raar als mensen je vragen waarom je nóg een paar sneakers nodig hebt. Ze weten toch wel dat het heel goed is voor je voeten om regelmatig van schoeisel te wisselen?

7. Jij hebt niet één tas die je dagelijks draagt: maar 8 à 9 tassen. Mega onhandig maar hey, de ene tas matcht nu eenmaal beter bij je look.

8. Jij fietst moeiteloos met 10cm hakken. Ook door Amsterdam.

9. Praktisch en fashionable komen niet in één zin voor: jij gelooft in een gorgeous outfit zonder na te denken over de praktische dingen. Het heeft dus ook totaal geen zin om aan een fashionista te vragen of ze het niet koud heeft of of die broek wel lekker zit.

10. Sex and the city en Gossip Girl zijn niet alleen fantastische series om nog steeds te kijken: het zijn ook nog steeds stiekem jouw fashion inspiratiebronnen.