Beste Sunblock: Kiehl’s vloeibare factor 50

Het moet eigenlijk het hele jaar door een belangrijk onderdeel in je dagelijkse beauty-routine zijn, maar hoe mooier het weer hoe hoger de noodzaak voor een goede UV bescherming! Ook in de winter wanneer de zon niet op z’n sterkst schijnt is het toch belangrijk je gezicht te beschermen tegen schadelijke UV stralen.

Als je gladde huidje je lief is en je deze zo lang mogelijk wil behouden heb je op zomerse dagen vol zon een flink hoge factor nodig. Geen vrouw loopt graag met een wit uitgeslagen blote billen gezicht over het strand maar dat is helaas wel het resultaat van de meeste factor 50 zonnebrand cremes. Maar er is een alternatief! That’s why we love Kiehl’s Ultra Light UV Defense factor 50, de beste sunblock ever als je het ons vraagt.

Kiehl’s sunblock is zoals zijn naam als doet vermoeden super dun, en lijkt qua substantie meer op een lichte cleansing milk. Hij trekt goed in de huid en daarom kun je hem gemakkelijk onder je dagcreme en make-up aanbrengen zonder dat je gezicht vettig wordt. Optimale bescherming tegen de zon, maar dan zonder een vet en glimmend gezicht. What’s not to like.

Beste Sunblock

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

Kiehl’s

[/red_box]