Broke or Bargain: Céline sunnies

De lente is in volle gang want de zon komt bijna iedere dag tevoorschijn. En in de lente kunnen we natuurlijk niet zonder een goed paar sunnies! Laten wij nu de perfecte variant hebben gevonden: deze prachtige Céline zonnebril. Een exemplaar waar toute modewereld mee loopt en daarom benoemd kan worden tot de it-bril van 2016. En die titel geven wij niet zomaar, nee. 

Deze versie van Céline is zo tijdloos dat hij door vrouwen van iedere leeftijd gedragen kan worden en de komende jaren nog wel in het straatbeeld te zien zal zijn. De cat-eye achtige vorm geeft prachtige rondingen aan je gezicht en de grootte van de bril geeft ‘m een certain chic look. Een brakke zondag? Met deze bril kun jij ze-ker anoniem over straat. 

Ben jij net zo weg van deze sunnies als wij? Dan shop je ‘m hieronder. Ben jij on budget en vind jij de Céline versie te duur of ben je een beetje klunzig en dus bang dat je erop gaat staan? No worries, daar hebben we al rekening mee gehouden. Deze versie van Quay komt namelijk spooky dicht in de buurt en is daarom ook een excellent choice. Enjoy your (sunny) day! 

bob_11

Shop de zonnebril hier:

links CÉLINE // rechts QUAY

READ NEXT:
DO’s & DONT’s voor het dragen van een statement zonnebril
> Zo vind je die zonnebril die bij jouw gezicht past
Deze make-up is best to wear wanneer je een bril draagt

Source: Song of Style

Summer essentials!

Yes, eindelijk kunnen we genieten van het lekkere weer in ons kikkerlandje! Maar misschien ga jij binnenkort ook wel op vakantie naar een lekker warm

Lees meer »