Zet je zonnebril niet op je hoofd, lees hier waarom

Het zonnetje schijnt en life is good… maar dan stap je van de fiets en loop je even snel de supermarkt binnen. Je hebt een tas voor je boodschappen mee met daarin alleen je portemonnee. Eenmaal binnen wil je je zonnebril niet los in je tas gooien dus zet je je zonnebril op je hoofd. Oops, wrong! 

Dit kun je dus beter niet meer doen: zo beschadig je namelijk de pootjes van je bril. Ook gaat je hele coiffure erdoor in de war en als je echt pech hebt, in de klit. Je bril rekt op deze manier uit en verliest eerder z’n vorm. Daarnaast verlies je het volume van je haar omdat het ‘gestrest’ wordt van vreemde objecten in het haar. En slap, futloos haar dat willen we natuurlijk niet. Liever niet meer doen dus.

Zorg dat je altijd een hoesje bij je hebt waar je je zonnebril in kwijt kan. Of laat je zonnebril hangen aan touwtjes. Er zijn tegenwoordig genoeg knappe zonnebrillenkoordjes.

Wil je weten welke zonnebril het beste bij jou past?
Deze zonnebril past bij jouw gezichtsvorm

Je zonnebril heeft een houdbaarheidsdatum!
Is het voor jou al tijd voor een nieuwe zonnebril?

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »