Broke or Bargain: gestreepte blazer van Malene Birger

Een zwarte blazer is zeker onmisbaar in je garderobe. Lekker makkelijk te combineren, geschikt voor elke gelegenheid en je kunt hem in de lente en zomer ook prima dragen als jas. Maar in plaats van basic zwart, zijn er de laatste tijd ook overal blazers met print te vinden. Ze zijn de perfecte toevoeging als je outfit een beetje standaard is. Want met zo’n blazer is je outfit zeker niet saai meer.

De groene blazer van Malene Birger is er zo eentje. De perfecte combinatie van stoer en vrouwelijk. Bovendien zijn we de laatste maanden helemaal verknocht aan de kleur groen. Streepjes zijn voor altijd goed en vooral verticale, want dat laat ons langer lijken. Niet voor niets wat wij dus meteen een oogje hadden op deze blazer.

En mocht je op zoek zijn naar zo’n knappe blazer met een ander prijskaartje, wij hebben hem voor je gevonden. Zie hier hoe wij deze knappe print blazer het liefst combineren. Bekijk en shop deze hieronder! 

Je hoeft hem nog niet achterin je kast te leggen.
Zo draag je je geruite blazer in de lente

Vooral het prijskaartje is errug leuk.
>Broke or Bargain: Victoria Beckham gestreepte blazer

Stoer, classy en net zo veelzijdig als de klassieke zwarte variant.
De witte blazer: zo combineer je hem

BROKE – BY MALENE BIRGER
BARGAIN – ASOS

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »