Broke or Bargain – Zoe Karssen bomberjack

Je kunt nooit genoeg bomberjacks hebben. Je gooit het op iedere outfit en BAM! Je look of the day ziet er een stuk gaver uit.

Ook zijn ze te vinden in allerlei soorten kleuren, stoffen en printjes vinden. En hoewel basic natuurlijk altijd kan, zijn printjes perfect om een saaiere outfit spannend te maken.

Wij waren dan ook he-le-maal in love toen we Zoe karssen’s sterren-bombers zagen. Het is een mooi statement item, maar toch simpel genoeg voor iedere dag. Jammergenoeg zit er ook een prijskaartje aan. Wij vonden deze bomber zo vet dat we op zoek zijn gegaan naar een look-a-like en die hebben we gevonden! Ze zijn misschien niet identiek, maar nemen we voor lief, voor € 325 euries minder!

Deze look-a-likes zijn echte twinnies!
> Broke or Bargain – deze make-up dupes ken je nog niet!
Broke or Bargain ICON – Gucci leather jacket

[show_ms_widget id=”35978568″ image_id=”41834548″ width=”960″ height=”650″]

BROKE – ZOE KARSSEN
BARGAIN – TOPSHOP
 PHOTOCREDITS : ZOEKARSSEN

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »

Win: Zoe Karssen tee!

Eén van onze favoriete online boetiekjes is WestAvenue.nl. Ze verkopen hier merken die we ook regelmatig inzetten voor de styling van Wendy van Dijk (Set, Zoe

Lees meer »