Win: Zoe Karssen tee!

Eén van onze favoriete online boetiekjes is WestAvenue.nl. Ze verkopen hier merken die we ook regelmatig inzetten voor de styling van Wendy van Dijk (Set, Zoe Karssen, Sinequanone, to name a few) en de stijl van de kleding laat zich omschrijven als vrouwelijk, tikje stoer en vooral heel draagbaar. En goed nieuws: West Avenue stelt speciaal voor onze trouwe MonStyle lezeressen een fantastisch T-shirt van Zoe Karssen beschikbaar! Manon gebruikte dit T-shirt al eerder in haar rubriek Styled by Manon, kijk hier hoe ze dit item combineerde! De T-shirts van Zoe Karssen kenmerken zich door de coole statement teksten, waardoor ze altijd een stoer randje hebben. De zachtroze kleur van het T-shirt dat jij kunt winnen zorgt ervoor dat het naast stoer ook ontzettend vrouwelijk is. What’s not to love?

Wil jij kans maken op dit Zoe Karssen T-shirt?

Dat kan! Je hebt vanaf nu (woensdag 22 oktober, 17.00 uur) 48 uur de tijd om deze wardrobe essential te winnen. Een beter begin van je weekend is er niet! Hoe kun je meedoen?

De tijd gaat NU in!

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »