Burberry trenchcoat look a likes die je meteen wil kopen

Het moge duidelijk zijn dat we van teddy jassen houden, maar een trenchcoat is eigenlijk iets wat iedere vrouw standaard aan haar kapstok wil hebben hangen. Deze trenchcoat beschermt je tegen de regen en zorgt er ook voor dat jij iedere keer weer knap voor de dag komt. Perfect voor de herfst dus! 

Het klassieke model is zo tijdloos en chique, dat het iedere outfit er direct top uit laat zien. De trenchcoat werd ontwikkeld als alternatief voor de dikke wollen overjassen die Britse en Franse soldaten droegen tijdens de Eerste Wereldoorlog. De trenchcoat bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar en is oorspronkelijk ontworpen als officiersjas door de toenmalige oprichter Mr. Burberry.  

Inmiddels is de trenchcoat à la Burberry van praktisch item naar modeklassieker veranderd. De trenchcoat is namelijk nog nooit ‘uit’ geweest.

De trenchcoat van Burberry willen we natuurlijk het allerliefste hebben.  Het enige dat ons tegenhoudt om deze meteen aan te schaffen is de hoge prijs. Gelukkig hebben wij voor jou dé Burberry trenchcoat look a likes gevonden waardoor we niet wanhopig hoeven te wachten op het winnen van de loterij. 

Shop de Burberry trenchcoat look a likes hieronder door op de afbeelding te klikken!

Burberry trenchcoat look-a-likes

Vind je het lastig om een trenchcoat te combineren? Bekijk dan eens ons Instagram-account SIYbyMonStyle. Hier plaatsen wij dagelijks een complete look + de winkels waar je de items kunt shoppen.