How to wear: de leren trenchcoat

Leren items zijn de laatste maanden weer helemaal hip. De ene na de andere trend heeft weer met leer te maken: de leren broek, de leren blazer, noem maar op. Wij gaan het vandaag even hebben over de leren trenchcoat. Een geweldig en stijlvol item… Maar hoe combineer je deze zonder op Cruella de Vil lijkt?

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten wanneer je deze jas aan wil schaffen. Zo is een lange jas tot aan de kuit mooi, maar maakt dit je vaak wel een heel stuk kleiner. Hier moet je dus ook rekening mee houden.

Ben je al best klein van jezelf? Combineer deze jas dan met bijvoorbeeld hakken of zorg dat de jas tot net onder je knie komt. Zo komen je schoenen of laarzen er aan de achterkant nog onder vandaan en lijk je net op een potloodventer.

De leren trenchcoat bedekt een heel groot deel van je outfit en, tenzij de jas zelf al opvallend is, is het juist leuk om een tas en/of schoenen te combineren die iets opvallender is/zijn. Zodat je toch nog wat van je outfit kan laten zien.

Wij hebben wat inspiratie opgezocht en de leukste leren trenchcoats voor je op een rijtje gezet. Wel een kleine side note: sommige jassen die we op instagram hebben gevonden zijn van buitenlandse merken.

https://www.instagram.com/p/B1MN8lggFeP/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B34GQVIJ4sc/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B39A9j2J6JF/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B3r_oaXBtIO/?utm_source=ig_web_copy_link
leren trenchcoat
https://www.instagram.com/p/B1GGLNNgr5X/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B3hmwDfBBys/?utm_source=ig_web_copy_link
leren trenchcoat

[show_boutique_widget id=”879643″]