Het moge duidelijk zijn dat we van leren jasjes houden, maar een trenchcoat? Is een essential! We zijn dan ook van mening dat iedereen een trenchcoat in de kast hoort te hebben. De trenchcoat is zo’n jas die perfect is voor de lente. Deze jas beschermt je tegen de regen en zorgt er ook voor dat jij iedere keer weer knap voor de dag komt.

Het klassieke model zo tijdloos en chique, dat het iedere outfit er direct verzorgd uit laat zien. De trenchcoat maakt je casual outfit in één klap sophisticated en is overal mee te combineren. De trench bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar en is oorspronkelijk ontworpen als officiersjas door de toenmalige oprichter Mr. Burberry. Inmiddels is de de trenchcoat à la Burberry van praktisch item naar mode-trend veranderd. De trenchcoat is nooit ‘uit’ geweest en heeft het zich ontpopt tot ware klassieker.

De trenchcoat van Burberry willen we het liefst NU hebben. Het enige dat ons tegenhoudt om deze meteen aan te schaffen is de prijs, to be honest. Gelukkig hebben we perfecte look-a-likes gevonden waardoor we niet wanhopig hoeven te wachten op het winnen van de loterij. Shop ze hieronder!

Stop maar met zoeken!
De 5 mooiste lentejassen van Mango die je NU wil kopen

Want het is zover!
> De ideale tussenjas voor de overgang naar de lente

Burberry trenchcoat look-a-likes

 

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI 
(Visited 159 times, 1 visits today)