Buy, Save or Dream: Pointed flats

Items die hot and happening zijn kom je vaak overal tegen, wat betekent dat ze er in alle prijsklassen zijn. Goed nieuws dus! Want dan kun je zelf beslissen of je voor een investering gaat, of dat je één seizoen de trend volgen lang genoeg vindt. Wij selecteren iedere week van een item dat hipperdepip is de mooiste varianten in drie prijsklassen: één om meteen te kopen, één om nog even voor te sparen en één om voornamelijk over te dromen. Deze week staan de pointed flats in de spotlight!

Pointed flats

Met een stylist point of view dat als rode draad door MonStyle loopt is het niet zo gek dat we vaak onze liefde voor goed plat schoeisel uitspreken. Ook al zijn we echter suckers voor een goed paar killer heels, rondrennen door de stad, met kledinghoezen vol van doorpas naar doorpas en lang op je benen staan bij fotoshoots en TV-opnames; het gaat toch allemaal net wat makkelijker op platte schoenen. Maar we willen niet alleen functionaliteit! We willen dan ook wel het knapste paar aan onze voeten. Daarom zijn we zo blij dat er naast heel veel waanzinnig mooie sneakers (zoals bijvoorbeeld dit paar!) nu ook een ander model is dat er in de meest fantastische uitvoeringen te vinden is: pointed flats. De spitse neus geeft ze een rock ’n roll edge en ze passen zo goed binnen de stijl van de Parisiennes die we zo benijden (heb je dit al gelezen over de stijl van ons stijl-icoon Geraldine Saglio?).

Al met al dus een item dat het waard is om in te investeren, maar misschien wil jij wel meerdere opties in je kast en besluit je voor het budget-vriendelijke exemplaar te gaan. Wij selecteerden alvast onze favorieten, waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

 

pointed flats

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango

2. Tiger of Sweden

3. Nicholas Kirkwood

4. Zara

5. Whistles

6. Miu Miu

[/red_box]

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »