Bye bye Elske!

Personal trainer Elske Sorel deelde het afgelopen jaar de beste tips & tricks op het gebied van sport en gezondheid op MonStyle en gunde ze ons een kijkje in haar (belachelijk sportieve) leven. Vandaag is het de laatste keer (yes, it’s true!), dat ze iets zal schrijven op MonStyle, want deze bezige bij heeft het ontzettend druk (met alleen maar leuke dingen). Lees hier haar laatste postfarewell Elske!

Hi all,

Vandaag een iets ander stukje dan normaal!

Ik probeer altijd zoveel mogelijk leuke dingen te doen en vind het héél belangrijk om m’n passies te volgen. Dit geldt op het gebied van werk, vrienden, liefde, familie enz. Haal eruit wat erin zit, laat je niets je in de weg staan en geniet (zoveel mogelijk!) van alles wat op je pad komt!

Net als met mijn adviezen wat betreft voeding en training (zo krijg je de perfecte sixpack), kies altijd voor variatie, zorg dat je lichaam geprikkeld blijft en kan blijven pieken. (Ken je deze 7 tips al om af te vallen?). Ook mentaal: blijf jezelf uitdagen, zoek je grenzen op en zorg dat je niet stil blijft staan (en je passies verliest).

Voor mij is het tijd om weer verder te gaan met schrijven voor een nieuwe inspirerende partij die zich focust op lichaam en geest. Ik heb altijd met veel plezier geprobeerd om jullie allemaal zoveel mogelijk interessante tips & tricks te geven.

En er komen een heleboel leuke dingen aan want er is onder andere een tweede kindje opkomst. Kun je me niet missen? Vanaf april ben ik natuurlijk te zien in het programma Obese (op RTL4) en ik schrijf regelmatig voor verschillende magazines (zoals Happy in Shape wat volgende maand voor het eerst uit zal komen). And feel free to follow me Instagram voor inspiratie, tips en workouts.

Maak er allemaal wat moois van, blijf knallen zoals ik vaker zeg: move your ass 😉

Liefs en een dikke kus Elske

P.S. Zo krijg je mooie, ronde billen!