Check it: Waarom we nog lang niet over de ruit heen zijn

Dit superleuke printje laten we echt niet meer gaan. Hij blijft gewoon te leuk om te dragen en om te combineren. Gelukkig wordt er in de nieuwe collecties nog gretig gebruik gemaakt van deze heerlijke print.

Dit laat ons hartje echt sneller kloppen. Geruite items vliegen bij alle winkels over de toonbank de afgelopen maanden. Alle modemeisjes zijn erin te vinden. Of het nou in de vorm van een dress, een broek of een jasje is. Wij vinden geruite items in ieder geval top en waarschijnlijk denk jij er ook zo over.

De print mag echt niet ontbreken in jouw garderobe. En nog een voordeel de print raakt nooit echt uit de mode. Het printje is een stuk makkelijker te combineren dan je misschien zou denken. Het printje is al druk genoeg dus houdt de rest van je outfit basic en combineer de ruit met stoere items als een jeans, leahter pants of biker boots. De leukste geruite items hebben wij voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder! 

Een outfit uitzoeken wordt zoveel makkelijker.
Waarom je schoenen met een print in je kast wil hebben

Going wild
9x leopard print om nu te shoppen

Wij zijn GEK op stippen!
> Deze print hoort OOK thuis in je basisgarderobe

 
PHOTO CREDITS: MANON

SaveSaveSaveSave

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »