Citroen en nootmuskaat zijn al lang niet meer de smaakmakers van dit moment. Als je echt van deze tijd bent, gebruik je namelijk deze onverwachte producten die je eten meer smaak geven! Je herkent het wel; per ongeluk gooi je een fles curry in je pasta in plaats van wat ketchup. Als eerste denk je natuurlijk dat je hele gerecht verpest is, maar tijdens het eten is het toch zo slecht nog niet. Op die manier maak je soms de lekkerste gerechten met de meest ongewone producten. Probeer bijvoorbeeld eens een stuk chorizo in de lasagne, wedden dat de smaak veel beter is?
Maar dit kan je ook doen met andere producten! Wil jij bijvoorbeeld deze week een keer een heerlijke pasta op tafel zetten die zo lekker is dat iedereen jouw geheime recept wilt hebben? Maak gewoon je favoriete pastasaus, en voeg een ander ongewoon ingredient toe; oploskoffie! Huh, oploskoffie? Maar dit product schijnt écht de oplossing (ha!) te zijn voor een sterkere en intensere smaak. En drink er gelijk een kop koffie bij, want koffie heeft namelijk nog meer voordelen. Probeer maar eens en kijk of je het je familie tijdens dat dinertje (inclusief champagne) wilt voorschotelen. Of heb je meer zin in chili con carne? Voeg dan eens een keer een blokje pure chocolade toe, die je eventueel zelf kan maken. Dit schijnt ook te zorgen voor een betere smaak. Try and let us know!