Clinique Smart Custom-Repair Serum: hét wondermiddel voor jouw huid!

Je smeert waarschijnlijk al braaf je gezicht dagelijks in met je favoriete dag- en nachtcrème. Goed zo! Maar om nog liever te zijn voor je huid, raden we je aan om daarnaast ook een serum te gebruiken. Een serum moet je zien als een extraatje en dus niet als vervanging van je dag- of nachtcrème! Ze zijn ontwikkeld om de conditie van je huid te verbeteren en je kunt het gebruiken in combinatie met je dagelijkse crèmes. Nu is de zoektocht naar het perfecte serum best een opgave, je wilt natuurlijk wel het beste van het beste. Het gaat namelijk wel om de belangrijkste huid in de wereld: de jouwe! Wij gingen op onderzoek uit in de wereld van de serums en guess what: we hebben het perfecte serum gevonden! Een serum dat belooft zowel het verleden als de toekomst van je huid te begrijpen en het lijkt erop dat die beloftes waargemaakt worden. Mogen we je even voorstellen aan het Clinique Smart Custom-Repair Serum?

Clinique Smart Custom-Repair Serum

In 1968 (!) kwam Clinique al met een custom made huidverzorging op de markt. Wat betekent dat Clinique de tijd heeft gehad om voor ieder huidtype en ieder huidprobleem een klein wondermiddel te ontwikkelen. De meeste serums zorgen ervoor dat huidschade niet zichtbaar is, maar ze gaan het daadwerkelijke probleem niet tegen. Het Smart Custom-Repair serum makes the difference… het levert doelgericht herstellende stoffen af die zichtbaar resultaat geven, daar waar de huid ze nodig heeft. Sounds good, right? Het serum bestaat uit een cocktail van ingrediënten met een krachtige, maar milde werking. Het serum maakt gebruik van een precisie-herstel-technologie en dat klinkt ingewikkelder dan het is. Deze technologie krijgt het voor elkaar om de noodsignalen van de huid op te pikken en aan de hand daarvan de juiste werkstoffen naar de juiste plek te sturen om de (zichtbare en onzichtbare) schade te herstellen. Als blijkt dat de werkstoffen niet nodig zijn worden ze on hold gezet. Best slim, of niet?

clinique

De werking

Allemaal hartstikke leuk en aardig, maar werkt het? Ja! Neem twee keer per dag twee ‘pompjes’ in je handpalm en masseer het serum zachtjes in je huid met je vingertoppen, om het beste resultaat te krijgen. Na een paar weken zul je écht al verschil merken!

1. Het verbetert de huidconditie

Het serum is samengesteld uit een mix van kalmerende ingrediënten die de huid rustig maken. Goed nieuws, want alleen een gekalmeerde huid heeft de kracht om herstellende ingredienten te gebruiken.

2. Het egaliseert een onregelmatige teint, vermindert pigmentvlekjes en een doffe huid

Het serum bevat ook egaliserende ingrediënten, zoals de extracten van de Morus Nigra wortel, Vitamine C en druivenextracten. Het gaat verkleuringen van de huid tegen en geven je doffe huid een egale, mooie teint (wondermiddel, told you so).

3. Het gaat lijntjes, rimpels en verslapping tegen

Ook al is er nog geen rimpel te bespeuren, of ben je nog in de ontkenningsfase, dan is dit serum nog steeds geschikt voor jou! Voorkomen is beter dan genezen en met dit middel hou je je huid een stuk langer stevig maar soepel.

 

Overtuigd? Je shopt het serum hier!

 

Source: Style Rain