Creëer in een handomdraai een French wardrobe!

Heb jij het idee dat je in het verkeerde land geboren bent als je naar de Frenchies kijkt? En dan hebben we het niet over die overheerlijke baguettes, glazen wijn of macarons. Nee, we hebben het hier over die steengoede Parisian chic kledingstijl. Daar kunnen we in Nederland nog heel wat van leren met de witte leggings die onze Hollandse medemens geregeld over de melkflesjes schuift. Lees hier hoe je op een simpele manier zelf een French wardrobe creëert op basis van 5 items!

Het is erg simpel. Verdeel je garderobe in 5 verschillende categorieën van boven naar beneden: jassen, tops, bottoms, accessoires en schoenen. Door constant een item uit elke categorie met elkaar te combineren heb je steeds een andere look. En, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: investeer in goede basics. Ga voor kwaliteit en daardoor mag het best iets meer kosten. Door een keer per seizoen 5 trendy items (bijvoorbeeld aan elke categorie) toe te voegen is je kast gegarandeerd niet saai.

[show_ms_widget id=”23989250″ image_id=”25644075″ width=”960″ height=”540″]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »