Date tips voor iedereen die blut is

Daten is super leuk, maar vaak ook erg duur. Elke week uit eten of naar de bioscoop gaan met je lief kan op een gegeven moment ook best saai worden, dus tijd voor wat nieuwe originele date-ideeën. En het voordeel is dat het je nauwelijks iets kost. Bekijk hieronder de leukste en date tips voor iedereen die blut is.

Schaatsen

Het is weer bijna winter, dus de perfecte tijd om romantisch samen te gaan schaatsen. Wanneer je nog niet zo lang samen bent, is dit toch ideaal. Je hoeft niet uitgebreid te praten, je kan het vooral over het schaatsen hebben. Ga daarna gezellig samen warme chocomelk drinken in een restaurantje en je date is compleet.

 Samen pizza maken

Ga gezellig samen pizza maken. Dit is super makkelijk om te doen en ook nog eens heel leuk. Je hoeft niet uitgebreid te koken. Je maakt (of koopt) een pizzabodem en je kan hem zelf beleggen. Wel belangrijk om direct te weten of hij team ‘ananas op de pizza’ is.

(Drank) spelletjesavond

Normaal doe je dit met een grotere groep mensen, maar hoe leuk is het om samen met je vriend spelletjes te doen? Ondertussen drinken jullie samen een fles wijn leeg of een kratje bier. Dan wordt het vanzelf gezellig.

Sex is free

Dit kan natuurlijk niet ontbreken, want het is spannend en het kost helemaal niks. Probeer een aantal nieuwe dingen uit die jullie allebei nog nooit gedaan hebben. Van de nieuwste kamasutra standjes tot strip poker. Op deze manier weet je zeker dat jullie date niet saai wordt en zullen jullie daarnaast ook zeker lol hebben. Zijn jullie niet zo van het uitproberen? Dan kies je voor een romantische massage. Steek er wat kaarsjes bij aan en je hebt een perfecte date setting.

Openbare evenementen

In grote steden als Amsterdam en Utrecht zijn er regelmatig festivals of andere evenementen waar je gewoon gratis heen kan gaan. Houd dit vooral goed in de gaten wanneer de lente weer begint, want je zal zien dat er bijna elke week wel iets leuks te doen is.

 

Single en ready to mingle?
Hier kan je datingsites vergelijken
Hier vind je nog meer date ideeën

 

READ NEXT
De ideale date night outfit voor vandaag
5 tips om een slechte date te beëindigen
5 dingen die je nooit moet dragen op een date