De 10 allermooiste leren broeken!

We schamen ons er niet voor en steken het zéker niet onder stoelen of banken: als het kon, zou waarschijnlijk de hele MonStyle-redactie alleen nog maar in leren broeken lopen. Waarom dat niet kan? Simpel: zweet-billen wordt niemand vrolijk van. En het is wel lekker om de broek zo nu en dan een beetje te laten luchten.

Leren broeken & why we love ‘em

Allereerst: een leren broek is superveelzijdig. Maar echt. T-shirts, sweaters, knits, blousjes, alles kan. En (meteen het tweede punt): alles krijgt een stoere edge als je het combineert met een leren broek. Heb je een zijden top of blousje dat eigenlijk een vrij romantische of zoete uitstraling heeft? De oplossing is een leren broek! Elke outfit wordt een stuk spannender als je verschillende materialen combineert in één look en laat de leren broek daar nou heel geschikt voor zijn (Ha! Punt 3!). Een jeans (gemaakt van katoen) heeft toch een beetje dezelfde casual feel als een T-shirt of sweater en het totaal kan er daardoor té casual uitzien. Kortom: een leren broek is echt onmisbaar in je kast! Omdat een echte leren variant best prijzig kan zijn (en een fake leren broek dezelfde stoere uitstraling heeft) selecteerden we de mooiste echte en fake leren broeken! Je shopt ze hieronder en ze zijn allemaal onder de € 100,-! 

 

READ NEXT
TREND: patent leer is nu echt o-ver-al
Hoe zorg je voor je leather jacket?
Deze geweldige trend blijft ook hot in 2017!

 

 

[show_shopthepost_widget id=”2340088″]

 

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »