De 5 gewoontes van de meest stijlvolle mensen

Jij kent vast ook wel zo’n rondlopend geval. Alles wat diegene aantrekt lijkt haar mooi te staan. Al-tijd komt ze goed voor de dag, waar je haar ook tegen komt. Deze mensen, haten we. Want het liefst zijn we ook zo. Daarom hebben wij hun 5 gewoontes op een rij gezet zodat ook jij hier van kunt leren! Opletten dus.

1. Ze bezoeken niet alleen de standaard winkels
Natuurlijk gaan ze wel eens naar de grote winkelstraten met de standaard winkels. Maar daarnaast kijken ze ook verder dan hun neus lang is. Ze lopen juist dat smoezelige winkeltje in. Of juist die super ordinaire shop waar je nooit verwacht te slagen. Je weet nooit wat je tegenkomt, dus kijk meer om je heen en durf een risico te nemen.

2. Ze zien er net iets anders uit dan de rest
Houdt iedereen zich netjes aan de kledingvoorschriften? Grote kans dat een persoon als deze dit niet doet. Dus is het de bedoeling dat je met platte schoenen verschijnt? Wees rebels en trek je mooiste paar heels uit de kast. Wedden dat iedereen naar je zal kijken?

3. Ze hebben een eigen stijl en houden zich daar aan vast
Als je ze voorbij ziet hobbelen dragen ze de allermooiste outfits. Op het moment dat de moed verzamelt heb om te vragen waar het gekocht is, vertelt diegene je dat het gewoon bij de Zara gekocht is. Je bent compleet verbaast. Dit soort mensen heeft een eigen stijl en weten die met elk kledingstuk te benadrukken, het maakt niet uit wat ze aan trekken.

4. Ze begrijpen dat het niet om het merk, maar om het kledingstuk gaat
De meest stijlvolle mensen snappen dat het niet om het label gaat dat een het kledingstuk hangt, maar om hoe het eruit ziet. Je kan bergen met geld hebben en de duurste spullen kopen, maar als je geen smaak hebt schiet je er alsnog niks mee op. Kijk dus naar het item, in plaats van naar het merk!

5. Ze kleden zich niet om cool gevonden te worden
Ze gaan alleen mee met trends waar ze zich echt goed bij voelen en bepalen verder geheel zelf wat ze leuk vinden. Vindt iemand anders het niks? Jammer dan, als je je er zelf maar comfortabel in voelt. Ze kijken dus niet al te veel naar anderen maar voelen zich goed bij hun eigen ideeën.