De 5 regels van het dragen van een earparty

Is het jou al opgevallen? Ladies die op feestjes en festivals earparty dragen. Een oor vol met oorbellen. Groot, klein, eyecatcher en minimalistisch: alles kan en mag. Maar omdat er nog wel een paar regels zijn wat betreft deze earparty, hebben wij ze voor jullie op een rijtje gezet.

It’s my party and I mix it up if I want to
Vroeger was het echt not done om gouden en zilveren items met elkaar te mixen. Maar nu mag je ze lekker mixen wat combineren weer een stukje makkelijker maakt.

Gebruik verschillende typen oorbellen
Een earparty betekent gewoon heel veel oorbellen. Kies voor verschillende typen oorbellen. Kleine, minimalistische ringetjes in combinatie met een eyecatcher. Varieer in soort én groottes voor het tofste resultaat. 

Verspreidt de oorbellen over het oor
Op deze manier maak je een statement. Deze optie is ook ideaal voor de ladies onder ons met een oortattooLet it be part of your party!

Pas op voor too much
Nu zal je denken: too much kan toch niet met een earparty? Dat is ook zo, maar je moet oppassen dat het geen kermis wordt. Soms is less (chaos) wel more in deze.

Als je dan toch een statement wilt maken…
Kies er dan voor om je hele oor te voorzien van ringetjes. Deze optie heb je vast al weleens gezien op festivals, wij zijn fan.

 

READ NEXT:
Deze tiny jewelry maakt jouw outfit af
Zo haal je je sieraden uit de knoop
Zo voorkom je dat sieraden groen afgeven