Dé 8 trucs tijdens het shoppen!

Je kent ze vast wel, vrouwen die het op de een of andere manier altijd voor elkaar krijgen om de allermooiste en meest exclusieve items te scoren. En op het moment dat je vraagt waar ze het gekocht hebben, noemen ze zomaar je favoriete merk op. Je slaat steil achterover, want hoe kan het zijn dat jij dit volledig gemist hebt? Met deze tips heb je het kunstje zo onder de knie (en dit zijn de beste smoesjes om te shoppen).

Dé 8 trucs tijdens het shoppen

1. Voor de kledingstukken die ver boven jouw budget gaan, is het handig te weten wanneer de sample sales zijn. Dus ‘like’ je favorite brands op Facebook, dan zul je vaak automatisch een aankondiging krijgen wanneer (en waar) de sample sales plaatsvinden.

2. Graai juist wél in die onoverzichtelijke rommelhoek! Vaak liggen daar juist de mooiste exemplaren verstopt. Niemand heeft zin om die hele berg te moeten doorspitten, dus even doorbijten en je zult vast beloond worden. Shop till you drop, right? 

3. Weet wanneer nieuwe items in de winkels liggen. De meeste shops krijgen op vaste dagen een nieuwe lading producten binnen. Als je er als de kippen bij wil zijn is het handig om te weten wanneer dit is, zodat jij als eerste met dat mooie shirtje kan pronken. Informeer dus eens…

4. Kijk niet naar het merk, maar naar het kledingstuk zelf. Loop je langs een onbekende winkel waar een super mooi item in de etalage staat? Schroom niet, maar ga erop af! Grote kans dat jij op dat feestje aankomt met een kledingstuk die niemand kent. Dat is nog eens indruk maken!

5. Als het niet perfect is, koop het dan niet. Never settle for less!  Shop hetgeen dat je in je hoofd hebt en koop geen slap aftreksel als je het niet kunt vinden (daar zul je spijt van krijgen).

6. Maak aan het begin van het nieuwe seizoen een lijstje met dure items die je perse wil hebben. Op het moment dat de sale begint haal je je lijstje tevoorschijn en zo ben jij toch in staat om die prijzige items aan je collectie toe te voegen (en met deze tips bespaar je nog meer geld zodat je nóg meer kunt shoppen!).

7. Wist je dat dinsdag de beste dag is om online te shoppen? Op deze dag komen namelijk regelmatig nieuwe items binnen en worden er aanbiedingen geplaatst. Goed excuus dus om dan achter je laptop te kruipen, toch?

8. Probeer eens een maatje groter als je eigen maat uitverkocht is (ook al schrikt het je misschien af). Oversized kan juist héél leuk staan, denk bijvoorbeeld aan oversized tees en sweaters!

P.S. Wat maakt ons vrouwen gelukkiger: shoppen of sex? Lees het hier!

Source: Sincerely Jules

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »