De accessoires die je wardrobe Frans maken

Als het om accessoires gaat houden Franse vrouwen van een toned down look. Niet alleen hun haar en make-up is au naturel maar ook hun accessoires zijn minimalistisch en elegant. Met deze simpele tips fake je een Franse wardrobe.

Loafers

Effortless, maar toch elegant? Dit is niet alleen de definitie van de Franse vrouw, maar ook de loafer. Ze zijn net zo chic als hakken, maar dan zonder pijnlijke voeten.

[show_shopthepost_widget id=”2491976″]

Zijden sjaal

Deze is misschien een beetje cliché, maar toch zeker waar: zijde sjaaltjes zijn superpopulair onder de Franse dames en wij begrijpen wel waarom. Ze zijn chique en geven een finishing touch aan iedere outfit. En zo draag je die als een echte pro!

[show_shopthepost_widget id=”2491987″]

Ronde zonnebril

Zonnebrillen dragen franse vrouwen niet alleen als accessoire, maar ook als anti-age geheim. Zij vinden een mooie huid belangrijk en kraaienpootjes zijn dus uit den boze.

[show_shopthepost_widget id=”2491999″]

Rode lipstick

Hoewel Franse dames echt niet houden van veel make-up en het overdag het liefst zo naturel mogelijk houden,  glammen ze het ’s avonds op met een red lip. 

[show_shopthepost_widget id=”2492019″]

Cross-Body Bag

Je zult Franse vrouwen niet snel spotten met een tas die supergroot het merklogo erop heeft staan. Hoewel zij zeker houden van designer bags, gaan zij eerder voor minimalistisch. Zoals de Celine trio bag: lekker simpel en tijdloos.

[show_shopthepost_widget id=”2492059″]

Pumps

Franse vrouwen niet houden van stiletto’s, maar pumps mogen niet ontbreken aan de kast van een echte Française. Op hakken lopen lijkt niet voor iedereen weggelegd te zijn. Althans, dat dachten wij, totdat we achter deze trucjes kwamen.

[show_shopthepost_widget id=”2492076″]

 

Maar een Franse look is natuurijk niet af zonder
Dit zouden Franse vrouwen NOOIT doen met hun haar
8 beauty regels waar Franse vrouwen zich altijd aan houden
10 fashion regels waar Franse vrouwen zich aan houden