De accessoires trends voor deze winter

In de winter zie je jou eigenlijk alleen in dikke sweaters en coltruitjes, want het is veels te koud voor dunne blouses! Groot gelijk, want om nou heel de dag bibberend op kantoor te zitten is ook niet fijn. Toch kan zo’n sweater of coltrui snel basic aanvoelen. Hoe los je dit dan op? Nou, heel makkelijk! Want met deze vijf accessoires trends ziet jouw outfit er al een stuk stijlvoller uit. Plus, je bent helemaal on trend!

1. Meerdere kettingen

Hoe meer, hoe beter! Dit is het motto dat je in gedachten mag houden als je een ketting omdoet. Ga van klein naar steeds wat langere kettingen voor een mooi contrast. Zin in iets anders? Kies dan voor allerlei lange kettingen bij elkaar in dezelfde kleuren. Dit vrolijkt je basic trui zeker op.

[show_boutique_widget id=”875945″]

2. Één oorbel

Als er iets vervelend is, is het wel dat we één van de twee oorbellen kwijtraken. En waar die dan is verstopt? Dat weet helaas niemand. Gelukkig hoef je je vanaf vandaag hier geen zorgen meer om te maken. Het is namelijk helemaal niet meer gek om met één oorbel over straat te gaan. Erg handig, want dan hoef je in een winkel niet meer twee losse oorbellen te kopen. Scheelt weer geld! Of je koopt een paar oorbellen die van elkaar verschillen. Zo heb je twee vliegen in één klap.

[show_boutique_widget id=”875948″]

3. Helende stenen

Tijdens de koude en donkere dagen kunnen we wel een extra sprankeltje gebruiken. Want tja: van al die file door de sneeuw worden we nou niet bepaald vrolijk. Gelukkig zijn daar de helende stenen voor. Een roze kwarts zorgt bijvoorbeeld voor kalmte en een zwarte onyx geeft je een veilig gevoel. Nee, je hoeft niet een hele steen mee te nemen in je tas. Tegenwoordig zijn kleine deeltjes verwerkt in sieraden. Op het internet kan je veel informatie vinden over welke steen het beste bij jouw persoonlijkheid past. Zo heb je altijd dat extraatje bij je.

[show_boutique_widget id=”875950″]

4. Haarbanden

Een haarband is weer helemaal terug van weggeweest. Zeker de dikke fluwelen haarbanden zie je straks overal. Hallo Blair Waldorf! Misschien is het even wennen, maar hoe handig is het dat je haar dan niet meer voor je ogen hangt? Dat hebben we zeker wel gemist. De haarband dus echt een gevalletje handy & trendy.

[show_boutique_widget id=”875951″]

5. Parels

In plaats van ‘diamonds’ zingen we dit seizoen: ‘Pearls are a girls best friend’. Parels zijn helemaal on trend deze winter. Draag ze op meerdere klipjes in je haar of in je oren. Zeker als je een dikke sweater aan hebt geven deze parels een chique en vrouwelijke touch aan je outfit.  

[show_boutique_widget id=”875956″]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »